مواد لازم:
گردو: 2 پیمانه
خرمای تازه: 250 گرم، هسته آن جدا شود.
برگه زردالو: 250 گرم
آب داغ: 7- 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• خرماها و برگههای زردالو را درون دستگاه غذاساز خوب با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آنها اضافه کنید و درون کاسهای بریزید.
• نیمی از گردوها را ریز خرد کرده و نیمی دیگر را پودر کنید.
• گردوهای پودر شده را به مخلوط خرما و زردالو اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کرده و به شکل توپهای کوچکی درآورید. برای انجام اینکار در صورت نیاز میتوانید کمی دستتان را چرب کنید.
• سپس هر کدام از توپها را درون گردوهای ریز خرد شده بغلطانید.