به گزارش همشهریآنلاین، سیدفاضل موسوی با بیان این مطلب گفت: نامه خاتمی به علی لاریجانی تقدیم شده است.
وی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه بنده هنوز متن نامه را ندیده ام افزود: در این خصوص نظری ندارم.
همچنین جمشید انصاری نماینده زنجان که از استانداران دولت خاتمی بود در این زمینه به خبر گفت: آقای خاتمی هم در نامهای به رئیس مجلس از محتوای این گزارش گلایه کرده است.
پس از قرائت گزارش کمیسیون اصل 90 درباره حوادث پس از انتخابات 88 در روز چهارشنبه 7 دی، تنها مصطفی کواکبیان به دلیل در دستور کار نبودن چنین گزارشی نسبت به آن اعتراض کرد اما عصر همان روز 20 نماینده اصلاح طلب مجلس در نامهای به رئیس مجلس نسبت به آن اعتراض کردند. البته پس از قرائت نیز علی مطهری نسبت به این گزارش و یکجانبه بودن آن اعتراض کرد.
جمشید انصاری گفت: هفته گذشته سیدمحمد خاتمی در نامهای به علی لاریجانی، نسبت به محتوای گزارش کمیسیون اصل نود که در صحن علنی مجلس قرائت شد؛ انتقاداتی کرده و نوشته است: مجلس باید مرجعی برای دادخواهی مردم و بیان واقعیتها باشد نه اینکه به ابزاری برای اعلام مواضع محافل خاص تبدیل شود.
او که میگفت در جریان جزئیات این نامه نیست، تنها به بیان این نکته اکتفا کرد که خاتمی با اشاره به آییننامه داخلی مجلس و سخنان امام خمینی (ره) به رئیس مجلس یادآور شده است که باید به کسانی که از تریبون مجلس اتهامی به آنها وارد میشود، فرصت پاسخگویی نیز داده شود و ای کاش که هیات رئیسه مجلس به این فرموده امام عمل کند تا در راس امور بودنش حفظ شود.
انصاری که میگفت گویا خاتمی در نامهاش از دیگرانی که در گزارش کمیسیون اصل نود نام برده شده نیز دفاع کرده است، افزود: تا جایی که اطلاع دارم آقای موسویخوئینیها و دفتر آقای هاشمیرفسنجانی نیز در نامههای جداگانهای به رئیس مجلس، نسبت به این گزارش واکنش نشان دادهاند.
در گزارش کمیسیون اصل نود که مربوط به حوادث پس از انتخابات سال 88 بود، از مهدی هاشمی، محمد خاتمی، مهدی کروبی، میرحسین موسوی و ..... نام برده شده بود.