به گزارش ایسنا، لینگ شنگ و کیون هوآنگ دو متخصص چینی و دستیاران آنها در این باره یادآور شدند: مطالعات قبلی نشان داد افرادی که روزانه چهار فنجان یا بیشتر قهوه مینوشند 50 درصد کمتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه میشوند. همچنین در ازای نوشیدن هر فنجان اضافی قهوه این خطر تا هفت درصد دیگر نیز کاهش پیدا میکند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این متخصصان میگویند افزایش مقدار مادهای موسوم به «پلیپپتید آمیلوئید ایزلت انسانی» به طور فزاینده یک فرآیند بیماریزایی موثر در بروز دیابت نوع دوم را موجب میشود.
در این مطالعه که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده دو گروه از ترکیبات موجود در قهوه شناسایی شده است که از فعالیت پلیپپتید آمیلوئید ایزلت انسانی جلوگیری میکند. به این ترتیب افرادی که مرتب قهوه مینوشند از مزایای این ترکیبات مفید موجود در قهوه در پیشگیری از دیابت نوع دوم بهرهمند میشوند.