چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۵:۵۱
۰ نفر

خرم آباد: روند طولانی شدن پروژه‌های بیمارستانی در لرستان یکی از مشکلاتی است که سلامت مردم در این استان را تحت‌الشعاع قرار داده است.

لرستان

به گزارش مهر، بیمارستان 64تختخوابی شهرستان پلدختر با وجود شرایط حساس این شهرستان در مسیر ترانزیتی شمال به جنوب، پس از بارها خلف وعده در سن 25‌سالگی طی سال گذشته در سفر سوم هیأت دولت افتتاح شد.

بیمارستان شهرستان الیگودرز نیز یکی دیگر از بیمارستان‌هایی است که با وجود گذشت نزدیک به 16 سال از کلنگ زنی آن در یکی دو سال اخیر فعال شده و وعده داده شده است که تا سال 1390 به پایان برسد ولی مطابق سخنان معاون وزیر بهداشت بهره‌برداری از این بیمارستان به سال آینده موکول شد. این در حالی است که 2 مصوبه سفر دوم هیأت دولت در سال 86 در زمینه احداث بیمارستان شهدای هفت تیر دورود و بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد طی ماه‌های اخیر اجرایی شده است و عملیات در مراحل اولیه قرار دارد. همچنین بیمارستان آیت‌الله بروجردی شهرستان بروجرد نیز مطابق آخرین پیگیری‌ها از برنامه زمان بندی خود عقب است.

پروژه بیمارستان شهید رحیمی 9 ساله می‌شود

یکی از پروژه‌هایی که در حوزه سلامت لرستان موجب گلایه‌های جدی مردم شده بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد است.
ساخت بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد از سال 82 آغاز شده و با گذشت 8 سال دارای 99 درصد پیشرفت فیزیکی است که بنابر آخرین وعده‌های وزیر راه و شهرسازی قرار بود تا اواخر مهرماه برای تجهیز تحویل دانشگاه علوم‌پزشکی شود که در خوشبینانه‌ترین حالت در نیمه اول سال آینده آماده بهره‌برداری می‌شود.

این در حالی است که امید می‌رفت در سومین سفر علی نیکزاد کار تحویل بیمارستان از حوزه وزارت راه و شهرسازی به حوزه وزارت بهداشت انجام شود ولی با توجه به آماده نبودن محوطه بیمارستان قرار شد ظرف 2 هفته یعنی تا پایان مهرماه کار تحویل با تشکیل کمیته تحویل موقت صورت گیرد.

بهره برداری در دهه فجر از وعده تا واقعیت!

وزیر راه و شهرسازی در حاشیه سفر به لرستان در گفت‌وگو با خبرنگاران گفته بود که بیمارستان شهیدرحیمی یکی از مهم‌ترین بیمارستان‌های استان است که تا دهه فجر آماده بهره‌برداری می‌شود.

علی نیکزاد ضمن اعلام آمادگی برای تحویل موقت پروژه به دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: توصیه من به دانشگاه علوم پزشکی این است که هرچه زودتر نسبت به تجهیز بیمارستان اقدام کند تا در نهایت کار تجهیز بیمارستان در دهه فجر به پایان برسد.

همچنین معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در مورد تحویل بیمارستان شهید رحیمی گفته بود که ما به‌طور قطع در مهرماه سال‌جاری نسبت به تحویل بیمارستان اقدام خواهیم کرد.

محمد جعفر علیزاده زمان دقیق تحویل پروژه را حداکثر 2هفته ذکر کرده و گفته بود: بیمارستان شهید رحیمی به‌طور قطع تا قبل از پایان مهرماه سال‌جاری برای تجهیز تحویل علوم پزشکی خواهد شد.

پروژه آماده تحویل موقت نیست!

این سخنان وزیر و معاونش در حالی است که رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی لرستان به‌عنوان قائم مقام وزیر بهداشت در استان از عدم‌تحویل موقت این پروژه مهم بیمارستانی خبر داد.

اردشیر شیخ آزادی در این رابطه اظهار داشت: متأسفانه هنوز مشکل آب و برق بیمارستان شهید رحیمی رفع نشده است.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه به نوعی تمام شده است، بیان داشت: به‌رغم اینکه وزارت راه و شهرسازی برای تحویل موقت اعلام آمادگی کرده و موضوع را به وزارت بهداشت اعلام کرده است ولی هنوز این پروژه آماده تحویل نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: وزارت بهداشت برای تحویل موقت پروژه 8 آیتم را مد نظر دارد که بعضی از این آیتم‌ها برای بیمارستان حیاتی است. شیخ آزادی به مشکل آب، برق، تاسیسات و محوطه‌سازی‌ بیمارستان اشاره کرد و گفت: به محض آماده شدن پروژه ما برای تجهیز بیمارستان شهید رحیمی اقدام می‌کنیم.

وی یادآور شد: در این راستا درخواست کرده‌ایم که نه به‌عنوان تحویل موقت بلکه برای دپوی تجهیزات خریداری شده بخشی از بیمارستان به‌عنوان انبار در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: درصورت تکمیل هر چه سریع‌تر بیمارستان، وزارت بهداشت مشکلی برای تجهیز بیمارستان ندارد.

3 هزار روز برای اجرای یک پروژه!

به هر روی مردم لرستان امیدوارند که وزیر بهداشت و درمان از علی نیکزاد خوش‌قول‌تر باشد و ظرف مدت زمان 6 ماه کار تجهیز بیمارستان را انجام دهد تا این پروژه به نیمه اول سال آینده برسد.

با این اوصاف بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد در خوشبینانه‌ترین حالت در نهمین سالگرد خود تحویل مردم استان لرستان خواهد شد تا پس از سال‌ها شاهد به بار نشستن پروژه‌ای باشند که 9 سال روند اجرای آن را به‌نظاره نشسته‌اند و در انتظار افتتاح آن 3 هزار و 285 روز را شمرده‌اند!

به هر روی در حالی بهره‌برداری از بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد در هیاهوی وعده‌ها به سر می‌برد که همچنان مردم مرکز استان لرستان با جمعیت بیش از نیم‌میلیون نفری در زمینه فضای درمانی با چالش جدی مواجه هستند.

در حال حاضر به‌دلیل عدم‌بهره‌برداری از بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد، بیمارستان شهدای عشایر این شهر به‌عنوان تنها مرکز درمانی دولتی مرکز استان با بیش از سه‌برابر ظرفیت خود خدمات ارائه می‌دهد که این امر علاوه بر اینکه گلایه‌های مردم را در پی داشته است موجب به خطر افتادن سلامت بیماران در مرکز این استان شده است.

کد خبر 158203

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز