داوود مقامی، متخصص پوست و مو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: گنجاندن جوانههای گیاهی در رژیم غذایی روزانه از بروز پیری زودرس و انواع بیماریها جلوگیری میکند.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: وجود ویتامینهای گروه C-E-A و همچنین ویتامینهای گروه B و آنتیاکسیدانها، املاح کمیاب و ترکیبات ضدسرطانی و ضد پیری در جوانهها، این ماده غذایی را به بعضی از عناصر ضروری برای بدن تبدیل کرده است.
مقامی خاطر نشان کرد: مصرف جوانهها باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب و مناسب در بدن میشود و همچنین از بیماریهای قلب و عروق جلوگیری میکند.