دکتر رضا امانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: فلفل سبز منبع غنی آنتیاکسیدان است و گنجاندن آن در وعدههای غذایی اثرات مثبتی به همراه دارد.
وی افزود: آنتیاکسیدانها دارای اثر ضدپیری هستند و آسیب به سلولها و مولکول DNA را کاهش میدهند.
به گفته این متخصص تغذیه، فلفل سبز دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم و فلاونوئیدهای ارزشمندی مانند "کاپسایسین" است.
فلانوئیدها به عنوان عوامل آنتیاکسیدانی در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان نقش دارند.
دکتر امانی تاکید کرد: با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری آرتریتروماتوئید (رماتیسم) توصیه نمیشود و این افراد بهتر است مصرف انواع فلفلها را محدود کنند.