اگرچه مصرف فلفل قرمز ممکن است گاهی اوقات موجب ایجاد دردهای شکمی شود ولی راه درمان مناسبی برای درمان چاقی محسوب میشود.
طی تحقیقی که در دانشگاه متروپولیتن منچستر صورت گرفت مشخص شد وجود ترکیبی موسوم به کپسایسین میتواند به سوخت چربی و کاهش اشتهای اضافی در بدن کمک کند.
سرپرست این تیم تحقیقاتی گفت: تاثیر کپسایسین که باعث طعم تند در فلفل میشود تولید آدرنالین را افزایش داده و به مغز آموزش میدهد تا سلولهای چربی بدن را بسوزاند.
این یافتهها که در مجله انگلیسی "نوتریشن" نیز به چاپ رسیده نشان داده کپسایسین تاثیر عمدهای در از بین بردن چربیهای ناحیه دور شکم و پایین قفسه سینه خواهد داشت که خطرناکترین نوع چربیها بوده و ممکن است منجر به بیماریهای قلبی شود.
مصرف فلفل قرمز و پیشگیری از بیماریهای قلبی
علاوه بر موارد فوق، مصرف فلفل قرمز سوخت و ساز بدن را افزایش داده به نحوی که کالریهای اضافی آن را بسوزاند.
سرپرست این تیم گفت: اگرفلفل قرمز را در یک دوره زمانی مشخص مصرف کنید شاهد اثرات مثبت آن در کاهش وزنتان خواهید بود.
http://gethealthinformations.com