چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: دو پیازه‌ی میگو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی‌هاست.

دو پیازه‌ی میگو

مواد لازم:

میگو‌ی پاک شده: 500 گرم

پیاز: یک کیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه به مقداری

طرز تهیه:

* ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

* میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می‌بندیم و حرارت اجاق را کم می‌کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

* آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم .

* در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.

* بعد نمک و فلفل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

* سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.

* آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته:
بعضی‌ها مواد دیگری مثل سیب‌زمینی و سیر و فلفل دلمه‌ای سرخ شده هم به آن اضافه می‌کنند.

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می‌شود.

 

دو پیازه‌ی میگو

www.ashpazonline.ir

کد خبر 160329
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز