چه برسد به آنکه آن را در مایکروفر آماده کنید. البته ماکارونیای که در اینجا دستور پخت آن را دادهایم – با توجه به آنکه همراه میگو طبخ میشود – زمان پختش کمی متفاوتتر از ماکارونیهای معمولی است.
مواد لازم:
- 250 گرم ماکارونی رشتهای
- 1/5 لیتر یا 6 پیمانه آب جوش
- یک کیلوگرم میگو
- یکچهارم پیمانه روغن مایع گیاهی
- یک عدد فلفل دلمهای قرمز
- یکسوم پیمانه یا 50 گرم بادام زمینی خردشده
- 2 قاشق سوپخوری سس شیرین فلفلی
- یکسوم پیمانه آب لیموترش
- نصف پیمانه گشنیز خردشده
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1 – ماکارونیهای رشتهای را با دست نصف کنید. یک ظرف پیرکس گود یا هر ظرف دیگری که امکان قرار گرفتن آن در مایکروفر وجود دارد را آماده کنید و آب جوش را در آن بریزید. سپس ماکارونیهای نصفشده را به آن اضافه کنید و به مدت 12 دقیقه روی قدرت 100 درصد یا ماکزیمم بپزید. اگر ماکارونی پس از گذشت این مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، این زمان را بیشتر کنید. فقط توجه داشته باشید که در طول این مدت 2بار در مایکروفر را باز کنید و ماکارونی را در آب هم بزنید. پس از پخت ماکارونی، ظرف حاوی ماکارونی و آب را از مایکروفر بیرون آورید و ماکارونی را آبکش کنید.
2 – حالا میگوها را پاک کنید و فقط پوست انتهای دم آن را باقی بگذارید. سپس نیمی از روغن را در ظرف گود دیگری - که مخصوص مایکروفر باشد– بریزید و میگوهای پاکشده، خلال فلفل قرمز و بادامزمینی خردشده را به آن اضافه کنید و بدون در، روی حداقل قدرت مایکروفر، به مدت 5 دقیقه تا زمانی که میگوها تغییر رنگ پیدا کند، حرارت دهید. در این مدت یکبار مواد را هم بزنید.
3 – پس از اینکه میگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد، ماکارونی و بقیه روغن را همراه آب لیموترش و سس فلفل شیرین به مخلوط اضافه کنید و مواد را بدون در به مدت 4 دقیقه روی حداکثر قدرت مایکروفر بپزید؛ یکبار همزدن در این مدت را از یاد نبرید. در پایان، گشنیز خردشده را با کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و 2دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. حالا غذا آماده است.
نکته: به جای سس فلفل شیرین، میتوانید یک قاشق رب گوجهفرنگی را در نیم پیمانه آب مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید.
توضیح: این غذا تقریبا پس از 45 دقیقه آماده خواهد شد.