مواد لازم برای 5 عدد کباب
گوشت چرخکرده: 250 گرم
جعفری: 50 گرم
قارچ: 100 گرم
تخممرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
نصف یک فلفل دلمهای
گوجهفرنگی: 3 عدد
ادویه کبابی به میزان لازم
کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
1 - پیاز را پوست کنده و بشویید. آن را با رنده ریز رنده کرده و در کاسهای بزرگ بریزید.
2 - گوشت چرخکرده را به پیاز افزوده و مخلوط کنید. جعفری را هم خرد کرده، به مایه گوشت و پیاز اضافه کنید. ادویه، نمک و فلفل را هم به ترکیب اضافه کرده، ورز دهید.
3 نصف یک عدد گوجهفرنگی را رنده کرده و به مایه کباب اضافه کنید، یک تخممرغ هم شکسته به مواد بیفزایید. حالا همه مواد را با هم ترکیب کرده و خوب ورز دهید.
4 - ظرف مورد نظر را آماده کرده، با مقداری روغن ته آن را چرب کنید. فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
5 - از مایه کباب به اندازه یک نارنگی برداشته، در دست شکل دهید و در ظرف چرب شده بگذارید. همه مایه کباب را به این ترتیب به فرم دلخواه درآورده و در ظرف بچینید.
6 - فلفل دلمهای را هم ریز خرد کنید،
قارچها را شسته و ورقه ورقه برش بزنید. گوجهفرنگی را هم شسته آن را هم ورقه ورقه کنید. روی کبابها را با گوجهفرنگی ، قارچ و فلفل دلمهای بپوشانید.
7 - در آخر کار روی هر کباب به اندازه یک قاشق مرباخوری کره بگذارید و با کمی نمک، فلفل و پودر آویشن مزهدارش کنید. روی ظرف را با فویل یا در ظرف بپوشانید. ظرف را در فر (طبقه وسط) قرار دهید.
8 - بعد از 15 دقیقه در ظرف را برداشته و 20 دقیقه دیگر کبابها را بدون در حرارت دهید.
همشهری آشپزی مثبت - شماره 18