به گزارش ایسنا،این آثار که با محوریت کتابهای جیبی پدید آمدهاند، دربردارنده بخشی از تاریخ معاصر ایران هستند.
کتابهای سعید انصافی یا همان یادمانهای شاعرانهاش در ادامه مسیر خیال بافانهای شکل گرفته است که توصیفی نه چندان وفادارانه از تاریخ را همانطور که به دروغ میماند، ارائه میکند.
در بخشی از یادداشت مجید رحیمی جعفری درباره این مجموعه آمده است: "اعصار مختلفی درگیر جنگ بوده است اما شمایل سازی در آثار سعید انصافی بافتی از جنگ کشورمان را به ذهن متبادر میسازد.
جنگ گفتهای را شامل میگردد که دیگر با هیچ چیز شوخی ندارد و همانطور که شاید دور از ذهن به نظر رسد بسیار واقعی و خانمان برانداز است و باید از آن حذر کرد".
او معتقد است: "در آثار سعید انصافی با نوعی نمادسازی مواجه هستیم...انصافی انسانها را در دو رنگ و دو وجه قرار داده است، انسانهایی که یکی یکی توسط جنگافزار درنوردیده میشوند و انسانهایی که آنها هم تا مرگ فاصله چندانی ندارند.
گفتمان ضدجنگی که انصافی از آن سخن میگوید تنها به گذشته معطوف نمیگردد، زیرا همه چیز همانطور که گفته شد دور از ذهن است واقعی میشود، نمادسازی از واقعیت به دور است اما خطر جنگ آنقدر هست که همان نمادسازی را به واقعیت نزدیک کند.
انسان باید از چنین جهانی برحذر باشد و بر گفته خود مسلط زیرا تبعات جبران ناپذیر است. انسان در برابر انسان. جنگ افزار در برابر انسان و پایان باز هم زندگی انسان".
این نمایشگاه تا 10 اسفندماه ادامه پیش روی مخاطبان قرار دارد.
علاقمندان میتوانند روزانه از ساعت 10 تا 13 و 16 تا 20 و روزهای جمعه و ایام تعطیل از ساعت 16 تا 20 از این آثار به نشانی خیابان ولیعصر، بین ظفر و نیایش، کوچه بابک بهرامی، شماره 58 ، واحد یک (مراجعه از درب پارکینگ) دیدن کنند.