مواد لازم:
آب: یک و یک سوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
توتفرنگی: 4 پیمانه
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
*کرم لیمو: ( اختیاری)
روش تهیه:
• درون قابلمه متوسطی آب و شکر را مخلوط کرده ، سپس روی حرارت هم زده تا شکر آن ذوب شود.
• مخلوط آب و شکر را از روی حرارت برداشته و تا زمان آماده کردن میوه، آن را در جایی بگذارید تا کمی خنک شود.
• توتفرنگیها را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. در این مرحله برای راحتتر پوره کردن میتوانید کمی از شربت تهیه شده را درون توتفرنگیها بریزید.
• توتفرنگیهای پوره شده را درون یک صافی ریز بریزید.
• پوره توتفرنگی و آب لیمو را به شربت اضافه کنید و درون ظرفی ریخته و درب آن را ببندید و به مدت 6 ساعت یا تا زمانی که یخ ببندد درون فریزر قرار دهید. ابتدا پس از دو ساعت مخلوط را هم بزنید سپس هر ساعت یک بار آن را هم بزنید.
• اندکی قبل از سرو، مخلوط را با چنگال هم زده سپس درون ظرفهای دسر بریزید.
• در صورت تمایل دسر را با کرم لیمو میتوانید میل کنید.
• دستور تهیه این دسر حدودا به مقدار پنج پیمانه است.
* مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:
خامه: یک سوم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
درون کاسه هم زن سرد شده، خامه، شکر، پوست رنده شده لیمو را ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
www.bhg.com