به گزارش ایلنا، محمود احمدینژاد رئیسجمهور در مراسم افتتاح همزمان 15 هزار واحد مسکن مهر در استان تهران، با بیان اینکه از 50 سال قبل که پای اصلاحات آمریکایی به ایران باز شد، نظم اجتماع به هم ریخت و با جابجاییهای گسترده جمعیت، موضوع مسکن به یک دغدغه و معضل حل نشدنی تبدیل شد، تصریح کرد: از 50 سال پیش حل معضل مسکن برای دولتها به یک آرزوی دست نیافتنی و برای مردم به دغدغهای مدام تبدیل شد که باید همه عمر خود را صرف تهیه یک خانه کوچک میکردند، اما این به هیچ وجه شایسته جامعهای که میخواهد الگوی تعالی انسان و اجتماع باشد، نبود.
وی طرح مسکن مهر را اقدامی ضربتی و اضطراری توصیف و خاطرنشان کرد: تقاضای انبوه برای مسکن طی سالهای متمادی متراکم شده بود و پاسخی سریع و مناسب نیاز بود تا اختلالی که به این واسطه در زندگی مردم و در عرصه اجتماع به وجود آمده بود، مرتفع شود، البته این به معنای آن نیست که الگوی اصلی و متعالی ایران اسلامی در عرصه مسکن، اجرای طرح مسکن مهر و ساخت خانههای آپارتمانی است.
احمدینژاد افزود: طرح اصلی دولت در عرصه مسکن که مقدمات آن فراهم شده و امیدوارم اوایل سال 91 اجرای آن از استان تهران آغاز شود، ساخت خانههای وسیعتر، دل بازتر و با امکانات و معماری پیشرفتهتر است.
رئیس جمهور اظهار داشت: البته طراحی و اجرای این طرح اصلی نیز به معنای آن نیست که طرح مسکن مهر طرح خوبی نبوده است و نباید این اقدام بزرگ تضعیف شود، اما افق آرمانی کشور در عرصه مسکن بسیار بالاتر از آن چیزی است که در قالب طرح مسکن مهر اجرا شد.
احمدی نژاد در ادامه خانه را محلی امن و آرامش بخش برای خانواده توصیف کرد که فقدان آن شیرازه خانواده را در معرض آسیب قرار خواهد داد و گفت: نگرانیهای ناشی از فقدان مسکن اجازه شکل گرفتن مطلوب خانواده را نمیدهد چرا که خانه محلی برای تعالی و کمال زن و مرد، رشد خانواده و ساختن آینده کشور است.
احمدینژاد موضوع مسکن را قبل از آنکه موضوعی اقتصادی باشد، موضوعی فرهنگی، اجتماعی و انسانی عنوان کرد و افزود: مسکن جزیی از حداقلهای حقوق انسانی افراد است و دولت و ملت باید همه توان خود را بسیج کنند تا دغدغه مسکن را بعنوان ریشه بسیاری از ناهنجاریها و معضلات اجتماعی که منشا در سستی خانواده دارند، برطرف کنند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه صهیونیستهایی که پشت پرده نظام استکباری حاکم بر دنیا برای تسلط بر جهان تلاش میکنند، برای تحکیم تسلط خود روی سست کردن بنیان خانوادهها به عنوان بستری برای تخریب بنیان جوامع، حساب ویژهای باز کردهاند، اظهار داشت: مسکن یکی از لوازم رشد و تعالی انسان است و در فرهنگ اسلامی که انسان را برای رسیدن به جامعهای سعادتمند تربیت میکند، خانه نقش پایهای و محوری دارد و معنای آن با خانه در نظام سرمایه داری به عنوان خوابگاهی برای رفع خستگی و کار دوباره برای سرمایه داران کاملا متفاوت بوده و بستری برای تعالی و تکامل انسان و امکانی در خدمت رفاه فرد و جامعه است.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حاکمیت بیش از 400 ساله عدهای غارتگر و سلطه طلب بر دنیا، تصریح کرد: این عده تا زمانی که توانستند با سلطه گری علنی، برده داری کرده و بنام آبادانی، ملتها را استعمار کرده و همه موجودیت، ثروت، منابع و حتی فرهنگ و هویت ملتها را غارت کردند و بعد از آنکه حرکتهای ضد استعماری و استقلال طلبانه در دنیا ایجاد شد، شعارها، سازماندهیها و نقاب خود را تغییر دادند، اما همان برنامههای چپاولگرانه خود را ادامه دادند.
وی با اشاره به اینکه مستکبران در دوره اخیر غارتگری خود این کار را با سازماندهی سازمانهای بینالمللی به شکلی نامحسوس پیش بردند، خاطرنشان کرد: سردمداران نظام سلطه در دوره اخیر، غارتگریهای خود را چنان حساب شده و در پوششهای به ظاهر انسان دوستانه به پیش بردند که امروز ملتها و کشورهای زیادی در دنیا هستند که منابع و ثروتهایشان غارت میشود اما آنها علاوه بر اینکه در فقر مطلق به سر میبرند، حتی از کم و کیف این منابع و نحوه غارت آنها بیاطلاع هستند.
رئیس جمهور در ادامه گفت: امروز همه ملتها در دنیا در حال بیدار شدن و آگاهی از آنچه در دنیا در حال رخ دادن است، هستند، اما سردمداران نظام سلطه بدنبال آن هستند تا برای استمرار سلطه و غارتگری خود بر موج بیداری ملتها نیز مسلط شده و آن را مدیریت کنند.
احمدینژاد اظهار داشت: امروز شاهد آن هستیم، کسانی در منطقه ما شعار دمکراسی، انتخابات و آزادی سر میدهند که نظام آنها حتی از قانون اساسی برخوردار نیست تا در این قانون درباره انتخابات و آزادی بحثی مطرح شده باشد.
احمدینژاد اضافه کرد: دولتهایی که نه مجلسی دارند، نه نهادی که با برگزاری انتخابات ایجاد شده باشد، دور هم جمع میشوند و برای دولت دیگری تصمیم میگیرند که دمکراسی را اجرا کرده، انتخابات برگزار کند و به مردم آزادی اعطا کند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه این سخنان، سخن خود این افراد نیست بلکه دستوری است که از طرف روسای بالاتر آنها ابلاغ میشود و سران این دولتها آن را اجرا میکنند، اظهار داشت: اگر اینگونه سخنان زاییده فکر خود این افراد بود شاید آنها را اندکی به تامل وا میداشت که چگونه وقتی خود، انتخابات ندارند، دیگری را به برگزاری انتخابات مکلف میکنند. این سخنان از طرفی خنده دار هستند چرا که از سوی کسانی اظهار میشوند که خود در راس دیکتاتورترین دولتهای منطقه حضور دارند و از طرفی دیگر محل درنگ است، چرا که ریشه در نیرنگ جدید سلطه طلبان و غارتگران برای تداوم سلطه دارد.
احمدینژاد تصریح کرد: هدف مستکبران از این دست اقدامات نجات رژیم صهیونیستی و تداوم تسلط آنها بر منابع انرژی منطقه است، چرا که برای غارت منابع و ثروت های منطقه، نقشه های درازمدت 500 ساله دارند و از آنجا که منابع انرژی برای تداوم حیات آنها، نقش حیاتی دارد به هیچ وجه حاضر نیستند از آن چشم پوشی کنند.
رییس جمهور ادامه داد: متاسفانه برخی برای چند روز حکومت در دنیا همه حیثیت و منافع ملت خود، ملتهای منطقه و بشریت را قربانی کرده و تن به خفت و ذلت تبعیت از مستکبران میدهند در حالی که بارها به آنها متذکر شده ایم که مستکبران برای شما ارزش و احترام واقعی قائل نیستند اما گوش آنان شنوای این سخنان نیست.
احمدینژاد با اشاره به اینکه بارها به سران برخی دولتها که در اجرای نقشههای مستکبران نقش ایفا میکنند، متذکر شدهایم که غربیها هر وقت که تاریخ مصرف شما پایان یابد بهانهای درست کرده و کنارتان خواهند گذاشت، گفت: سرنوشت صدام پیش روی همه ماست و همه دیدند که وقتی صدام نقشههای مستکبران را اجرا میکرد او را سردار قادسیه معرفی کرده و تعاریف آنچنانی از او میکردند، اما وقتی تاریخ مصرف او به پایان رسید، بهانهای تراشیده و او را به زبالهدان تاریخ انداختند. فکر میکنم ارزش و اعتبار صدام برای مستکبران بسیار بیشتر از بی عرضگانی است که امروز تلاش میکنند، پازل نقشههای دشمن را کامل کنند.
رئیس جمهور افزود: همه باید هوشیار و مراقب باشند و اگر کسی طالب استقلال، عدالت و آزادی است، باید این خواسته را با تکیه بر توان خود دنبال کند و بر این نکته واقف باشد که مستکبران صرفا به دنبال تامین منافع خود بوده و برای منافع دیگران هیچ ارزشی قائل نبوده و اساساً به هیچ ارزش و اصل اخلاقی پایبند نیستند.
احمدینژاد تحقق آرمانهای انسانی را در گرو ارادههای ایمانی و صادق عنوان کرد و اظهار داشت: ملتهایی که دنبال استقلال و عدالت هستند باید روی پای خود بایستند و در کنار استفاده از تجربیات دیگر ملتها و کشورها این نکته را مدنظر داشته باشند که به تجربه در تاریخ اثبات شده است که هر ملتی در مسیر تحقق خواستههایش از توان خود غافل شده و بر دیگران تکیه کند، نه تنها به اهدافش نخواهد رسید، بلکه داشتههای خود را نیز از دست خواهد داد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه منطقه ما همواره هدف سلطهگری و غارتگری مستکبران بوده است، تاکید کرد: باید مراقب بود تا مستکبران با چهره و نیرنگی جدید فریبهای جدید خود را بر ملتها تحمیل نکنند.