زمان آماده سازی: 15 دقیقه
کل زمان تهیه: دو ساعت و ربع
مواد لازم برای 12 عدد:
موز رسیده بزرگ: 4 عدد، از عرض به سه قسمت مساوی تقسیم شود.
شکلات خرد شده: سه چهارم پیمانه، ذوب شود.
پودر نارگیل: یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
• دو عدد سینی برداشته درون یکی از آنها شکلات ذوب شده و درون دیگری پودر نارگیل بریزید.
• در انتهای قسمت برش خورده هر یک از موزها چوب بستنی را فرو کنید.
• موزها را ابتدا درون شکلات ذوب شده، سپس درون سینی حاوی پودر نارگیل بغلطانید.( در صورت نیاز، شکلات ذوب شده را دوباره گرم کنید).
• موزهای روکش شده را درون ظرفی که از قبل درون آن کاغذ مخصوص شیرینی گذاشتهاید، قرار دهید.
• موزها را درون فریزر قرار داده تا منجمد شوند. (حدود 2 ساعت).
نکته:
برای ذوب کردن شکلات، ابتدا آن را درون مایکروویو روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه قرار داده سپس آن را هم زده و دوباره روی همان حرارت، 20 ثانیه دیگر گرم کنید و یا شکلات را درون ظرف کوچکی ریخته و ظرف را روی ظرف بزرگتر حاوی آب داغ قرار داده (مراقب باشید آب آن در حال جوش نباشد) و شکلات را تا زمانی که ذوب شود هم زده و حرارت دهید.
www.gotchocolate.com