همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: برخی میوه‌ها در شرایط دست‌‌ساز انسان و توسط برخی هورمون‌ها رشد می‌کنند که این میوه‌ها برای بدن مضرند.

میوه‌جات

دکتر شمس‌الدین انصاری در گفت‌وگو با  ایسنا، اظهار کرد: در هر فصل از سال باید میوه‌های مربوط به همان فصل را مصرف کرد. نوبرانه‌هایی که در فصل بهار و تابستان وارد بازار می‌شوند اگر کاملا رسیده باشند بسیار مفید هستند و می‌توانند نیازهای بدن را تامین کنند، ولی همین میوه‌ها اگر توسط هورمون و در مکانی غیر از مکان اصلی میوه، رسیده باشند نه تنها برای بدن مفید نیستند، بلکه می‌توانند مضر هم باشند.

وی افزود: هورمورن‌هایی که برای رشد میوه‌ها استفاده می‌شوند دارای ترکیباتی هستند که پس از مصرف، ساخت برخی هورمون‌ها را در بدن تحریک و یا تضعیف می‌کنند. مصرف این هورمون‌ها همچنین در فرایند ذخیره و یا سوخت چربی‌های بدن اشکال ایجاد می‌کنند و موجب افزایش بافت چربی در برخی نواحی بدن می‌شوند.

انصاری تصریح کرد: زمانی که میوه توسط هورمون و یا گازهای خاص به حالت رسیده تبدیل می‌شود از حالت طبیعی خود خارج می‌شود به عنوان مثال زمانی که زردآلو توسط هورمون رشد می‌کند، اگرچه ظاهر میوه شبیه به میوه‌های رسیده می‌شود، ولی مغز آن رشد نمی‌کند.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برخی نوبرانه‌های بهاره و تابستانه مانند چغاله‌ بادام نیز به صورت نرسیده و سبز مصرف می‌شوند که اگر فرد مصرف‌ کننده مشکل گوارشی نداشته باشد، مصرف این نوبرانه‌ها مشکلی برای او ایجاد نمی‌کند. افرادی هم که مشکل گوارشی دارند باید در مصرف نوبرانه‌ها تعادل را رعایت کنند.

کد خبر 168239
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز