دکتر پریسا ترابی افزود: تداوم مصرف غذاهای نیمه جامد در سال دوم زندگی از عوامل بروز بدغذایی در کودکان است زیرا ممکن است کودک در این صورت از خودن غذاهای جامد با قوام سفتتر یا قطعات جامد مواد غذایی خودداری کند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: برخی کودکان کم سن در انتخاب آن چه میخواهند بخورند بسیار سختگیر هستند و ممکن است فقط طیف محدودی از غذاها را مصرف کنند و برای والدین نیز آسانتر است غذاهایی را که از پذیرش آنها توسط کودک اطمینان دارند به او عرضه کنند که این امر خود به بدغذایی کودکان کمک میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ دکتر ترابی گفت: والدین بهتر است در غذای ارائه شده به کودکان تنوع و جذابیت را در نظر بگیرند کودکان ممکن است با دیدن یک بشقاب خیلی بزرگ پر از غذا، سرخورده شوند بنابراین بهتر است وعدههای غذایی به مقادیر کمتر و به صورت رنگارنگ و زیبا به کودک عرضه شوند.
وی با تأکید بر این که اضطراب والدین از مهمترین عوامل بدغذایی در کوکان است، ابراز داشت: والدین نسبت به آنچه کودکان میخورند و یا نمیخورند بسیار حساس هستند و اکثرا تصوری غیر واقعی از آن چه کودک باید بخورد، دارند وقتی کودک از خوردن غذا به مقدار مورد انتظار آنان امتناع میکند این مسئله ممکن است در رفتار والدین اثر کرده و سبب اعمال فشار به کودک برای صرف غذا شود.