شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۴:۳۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: متخصصان مغز و اعصاب در آمریکا تاکید کردند اگر می‌خواهید دیرتر دچار ضعف حافظه شوید مقدار کالری مصرفی روزانه خود را کاهش دهید.

کاهش مصرف کالری و تقویت حافظه

به گزارش ایسنا، این متخصصان در مرکز پزشکی مایوکلینیک می گویند کاهش دریافت حجم زیاد کالری روش مناسبی برای حفظ سلامت قلب است و به این ترتیب کم‌خوری نیز ممکن است خطر زوال حافظه را در افراد کاهش دهد.

خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد: «یوناس گیدا» از کارشناسان مرکز تخصصی مایوکلینیک در ایالت آریزونا به همراه دستیارانش ارتباط بین غذا خوردن و تضعیف حافظه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند.

آنها عادت‌های تغذیه‌ای و تست حافظه را در 1000 شرکت‌کننده بالای 70 سال مورد مقایسه قرار دادند. نتاج بررسی‌ها تایید کرد که دریافت بیش از دو هزار و 143 کالری در روز تا 2 برابر خطر ضعف حافظه را افزایش می‌دهد.

معمول‌ترین غذاهای پرکالری شامل غذاهای پرچرب و نوشیدنی‌های شیرین مانند انواع نوشابه‌ها و آب میوه‌های شیرین، بستنی، شیر کاکائو، کیک و شیرینی هستند.

کد خبر 170996
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز