دکتر امیر حسین فقیهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: سبزیها و میوههایی که خریداری میشوند باید قبل از مصرف مورد شستشو و ضد عفونی قرار بگیرند.
فقیهی خاطر نشان کرد: سبزیجات، میوهها به خصوص میوههای بوتهای که تخم انگلها به آنها میچسبند، لازم است ابتدا در محلولی که با چند قطره مواد پاک کننده مثل محلولهای ظرفشویی در یک لیتر آب تهیه شده است به مدت ده دقیقه خوب خیس خورده و بمانند سپس آبکشی شده تا انگلها از آنها جدا شود، سپس در محلولهای ضد عفونی مخصوص که در داروخانهها موجود است به مدت تعیین شده باقی بمانند و در آخر خوب آبکشی شوند.
این فوق تخصص تاکید کرد: خیار به هیچ وجه با پوست مصرف نشود. میوههای بوتهای به خصوص توتفرنگی باعث انتقال انگلها هستند که باید به خوبی شسته شوند.