در یک مطالعه در انگلستان مشخص شده که بدن انسان پس از مصرف برخی خوراکهای گیاهی که حاوی آلفالینولنیک اسید هستند، آن را به امگا 3 تبدیل میکند.
نتایج به دست آمده از آزمایش خون زنانی که در این تحقیق شرکت کردهاند نشان داده که زنانی که به جای ماهی، موادغذایی جایگزین را برای دریافت امگا 3 مصرف کردهاند، به مراتب از سلامت بیشتری برخوردارند.
گردو،تخم کتان، توفو، روغن کانولا و روغن سویا، از جمله این موادغذایی هستند. میزان امگا 3 در آنها، تنها ده درصد کمتر از ماهی است.
اگر شما علاقه چندانی به بو و طعم ماهی ندارید، میتوانید از این موادغذایی به عنوان جایگزین ماهی در تامین امگا 3 استفاده کنید.
www.rd.com