* هر روز به جای برنج و نان سفید از غلات کامل مانند برنج قهوهای، جوی دو سر و نان تیره استفاده کنید.
* سبزیجات سبز تیره یا نارنجی رنگ بیشتر مصرف نمایید.
* میوههای گوناگون بخورید.
* از رژیم پر غلات، میوهجات و سبزیجات پیروی کنید.
* برای تأمین بخشی از پروتئین روزانه خود ماهی، حبوبات، مغزها و دانهها را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
* غذاهای کم نمک مصرف کنید.
* وزن خود را در حد متعادل حفظ کنید و فعالیت بدنی کافی داشته باشید.
* به طور کلی در هرم غذایی خود باید غلات کافی، حداقل دو و نیم واحد سبزیجات، 2 واحد میوه، حداقل 3 لیوان شیر، ماست و پنیر حاوی کلسیم و پروتئینهایی مانند گوشت، حبوبات، تخممرغ و مغزها را قرار دهید و در مصرف چربیها و شیرینیها امساک نمایید.
ماهنامه دنیای تغذیه - شماره 76