این در حالی است که سازمان حفاظت محیطزیست ایران مسئول جلوگیری از ایننوع دستاندازیها به محیطزیست کشور است اما بهنظر میرسد حفاظت و صیانت از این مناطق اولویت ندارد. رئیس اسبق سازمان حفاظت محیطزیست میگوید که برای شنیدهشدن صدای محیطزیست، مدیران آن نباید وامدار هیچ دستگاهی باشند.
به گزار ش خبرگزاری میراثفرهنگی، معصومه ابتکار با اظهار نگرانی از دستاندازی به منابع طبیعی کشور گفت: اگر قوانین و مقررات جدی گرفته نشود و دستگاهی نباشد که جلوی ایننوع کارها بایستد، استفاده از رانتها افزایش پیدا میکند.
رئیس کمیته محیطزیست شورای شهر تهران تصریح کرد: دستگاههایی که جنبه نظارتی دارند باید ملاحظات زیادی درباره مدیران خود داشته باشند وگرنه به هرحال ممکن است دستخوش مسائلی شوند که بعد برایشان مشکلساز شود و نتوانند از موضع محکم و جایگاه سازمانی خود دفاع کنند. سازمان محیطزیست هم از این دست سازمانهاست.
او نحوه تصمیمگیری در این دولت را هم یکی از دلایل آسیبدیدن محیطزیست کشور دانست و گفت: بسیاری از تصمیمات اقتصادی که پایه آنها غالبا سیاسی است در چند ساعت و در یک جلسه استانی تصویب میشود. درحالیکه نظرات زیستمحیطی به هیچوجه ملاک عمل قرار نمیگیرند.