به گزارش ایسنا، بر اساس آییننامه استعدادهای درخشان، دانشگاهها میتوانند به میزان 10 درصد از ظرفیت رشتههای کارشناسی ارشد را از فارغالتحصیلان ممتاز کارشناسی خود دانشگاه و به میزان 10 درصد فارغالتحصیلان ممتاز سایر دانشگاهها پذیرش کنند.
دانشجویان واجدالشرایط میتوانند ضمن تکمیل فرم پذیرش و مدارک لازم درخواست خود را حداکثر تا تاریخ 15 مرداد ماه به صورت حضوری یا با پست پیشتاز به امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال کنند.
دانشجویان ممتاز کارشناسی که حداکثر در مدت 8 نیمسال دانشآموخته شوند و به لحاظ میانگین کل، جزو 10 درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم گروهی خود باشند، میتوانند مدارک خود را ارسال کنند.
همچنین دانشجویان رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل که ظرف مدت حداکثر 4 نیمسال دانشآموخته شوند و دارای میانگین کل حداقل 17 باشند نیز مشمول این آییننامه قرار میگیرند.
همچنین رتبههای اول تا سوم مرحله نهایی المپیادهای علمی _ دانشجویی برای ورود به همان رشته برگزیده، دانشجویان نمونه کشوری با معرفی معاونت دانشجویی وزارت علوم، رتبههای اول تا سوم نهایی جشنوارههای بینالمللی خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی و فارابی در رشته مرتبط با طرح ابتکاری خود یا زمینهای که در آن برگزیده شدهاند، نفر اول مسابقهها و جشنوارههای معتبر علمی _ بینالمللی و رتبه اول کشوری جشنواره دانشجویان مبتکر و نوآور بسیجی شاهد و ایثارگر جزء مشمولین آییننامه استعداد درخشان قرار میگیرند.