به گزارش ایسنا، نیکولاس رپ با کمک شرکت ارتباطات جیوتل نقشه کابلهای فیبر نوری و سیستمهای اطلاعات جغرافیایی(GIS) که انسانها را در سراسر جهان به هم ارتباط داده، تهیه کردهاست
این نقشه به نمایش موقعیتهای اصلی برای کابلهای فیبر نوری پرداخته که با سرعت بسیار بالای خود بخش بنیادی اینترنت را تشکیل دادهاند.
این نقشه همچنین نشان دهنده زیرآبی بودن بیشتر جهان آنلاین در زیر بزرگترین اقیانوسهای جهان است.
این کابلها به انتقال اطلاعات به شکل نور در شهرهای بزرگ مانند هنگکونگ و نیویورک در چند میلیثانیه میپردازند.
به گفته رپ، اگر اینترنت یک پدیده جهانی است، به دلیل این کابلهای فیبر نوری بوده که در زیر اقیانوسها قرار دارند.
این طراح گرافیک در توضیح چگونگی کاربرد این کابلها گفت: نور از یک لبه وارد شده و از لبه دیگر بیرون میآید که این لولهها را به مجرای اصلی اطلاعات در دهکده جهانی تبدیل میکند.
وی افزود: برای انتقال نور در مسیرهای بسیار طولانی، هزاران ولت برق از میان غلافهای مسی کابلی به بازگوکنندگان نیرو ارسال میشود که هر کدام به اندازه و شکل یک ماهی تن بالهآبی 272 کیلوگرمی هستند. هنگامی که یک کابل به کناره میرسد،وارد یک ساختمان موسوم به یک «ایستگاه فرود» شده که به دریافت و انتقال فلاشهای نور ارسالی از میان آب میپردازد.
رپ گفت: خطوط فیبرهای نوری در ادامه به مراکز کلیدی موسوم به «نقاط مبادله اینترنت» متصل میشوند که در اکثر موراد به جغرافیا و جمعیت بستگی دارد.
ایده این نقشهها برای توضیح چگونگی کارکرد اینترنت در یک شیوه آسان برای درک عموم بوده است.
دیو درازن، از شرکت جیوتل اظهار کرد: بیشتر افراد هیچ اطلاعی در مورد شکل زیرساختهای ارتباطی جهان ندارند. با گشودن این مقاله و نقشهها، آنها حتما متعجب خواهند شد چرا دقیقا اینترنت به شکل یک نقشه درآمده است.