مواد لازم برای 9 نفر:
*خمیر خرما: سه چهارم پیمانه
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
پودر درشت نارگیل: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین: نصف پیمانه
برای غلطاندن و آغشته کردن
پودر کاکائو: نصف پیمانه یا شکلات ذوب شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
تمام مواد را به جز مواد لازم برای غلطاندن، با هم مخلوط کرده و آنها را به شکل یک توپ کوچک به اندازه یک گردو درآورید.
برای غلطاندن و آغشته کردن ترافلها:
روش اول:
درون ظرف کم عمقی پودر کاکائو را ریخته و ترافلها را درون آن بغلطانید تا کاملا به پودر آغشته شوند.
روش دوم:
ترافلها را درون شکلات ذوب شده فرو برده، بیرون آورید و پس از نیم ساعت که شکلاتها کاملا سفت شدند آنها را میل کنید.
*طرز تهیه خمیر خرما
یک پیمانه خرما هسته گرفته را درون کاسهای بریزید.
دو سوم آب به خرماها اضافه کرده و به مدت 2/5 دقیقه آن را درون مایکروفر با درجه 100 درصد، حرارت دهید.
ظرف را با دقت از مایکروفر بیرون آورده و با کمک یک چنگال با کمی فشار آب اضافی آن را خارج کرده و آن را به شکل خمیر درآورید.
http://www.dinnersanddreams.net