به گزارش ایسنا، یوسف نقیایی ضمن بیان این مطلب ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از ترکیبات اصلی بستنی شکر است، میزان کربوهیدرات موجود در آن بالاست و بسته به محل ساخت و کارخانه سازنده بین 20 تا 30 درصد است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: همچنین به دلیل وجود شیر در بستنی حاوی 4 درصد پروتئین و مقداری چربی میباشد که بسته به محل ساخت (5 تا 10 درصد) متغیر است و از این لحاظ میتواند تامین کننده خوبی جهت مقداری پروتئین و انرژی مورد نیاز در افراد شود ضمن این که بستنی، بسیاری از خواص موجود در شیر از قبیل کلسیم و سایر ریز مغذیها را نیز دارا است.
وی خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهم در مصرف بستنی رعایت حد اعتدال به منظور عدم دریافت کالری زیاد و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی است.
نقیایی افزود: نکته مهم دیگر در این رابطه توجه به وضعیت بهداشتی بستنی است خصوصا بستنیهای سنتی که میتواند زمینه بروز ابتلا به آلودگیهای انگلی و کلیفرم را بوجود آورد.