محمد حسن یوسفی در گفتگو با مهر با تاکید بر حداکثر 5 نیمساله شدن مرخصی زایمان دانشجویان دانشگاههای دولتی از نیمسال دوم سال تحصیلی گذشته، اظهار داشت: از تعداد این 5 نیمسال، یک نیمسال پیش از زایمان و 4 نیمسال بعد از زایمان به دانشجو در صورت وجود مستندات پزشکی مرخصی زایمان ارائه می شود.
وی ادامه داد: این مرخصی در چارچوب اختیارات کمیسیونهای موارد خاص در دانشگاهها اعمال می شود و در آیین نامه شورای بررسی موارد خاص دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان هم عیناً دیده شده است.
مدیر کل امور دانشجویان داخل وزارت علوم در خصوص مرخصی زایمان آن دسته از دانشجویانی که در فصل تابستان متقاضی این مرخصی هستند، اظهار داشت: اگر دانشجویی در فصل تابستان زایمان کند به این علت که تابستان نیمسال تحصیلی محسوب نمی شود تا 4 نیمسال امکان دریافت مرخصی دارد.
به گفته یوسفی، در صورتیکه زایمان در تابستان صورت نگرفته باشد با تایید یا تصویب کمیسیون موارد خاص دانشگاه یا استان حداکثر تا 5 نیمسال امکان دریافت مرخصی زایمان وجود دارد.
این مقام مسئول در وزارت علوم، اعلام کرد که دانشجویان دانشگاههای دولتی باید درخواستشان را به کمیسیون موارد خاص دانشگاه محل تحصیل خود ارائه دهند و دانشجویان شاغل به تحصیل در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی هم لازم است پرونده خود را به شورای موارد خاص استان ارسال کنند.