به گزارش ایرنا، سمیه چگینی، طراح ظروف یکبار مصرف از جنس کاه خاطرنشان کرد: مواداولیه این ظروف از کاه و مواد کاملا گیاهی است و این ظروف پس از ساخت به ظرافت و انعطاف پذیری ظروف یک بار مصرف پلاستیکی هستند.
وی افزود: استفاده از این نوع ظروف برای حفظ محیط زیست بسیار مفید است و همچنین این ظروف را با توجه به این که پایه گیاهی دارند میتوان در هر منطقه جغرافیایی تولید کرد. در صورت استفاده از این ظروف، میتوان آنها را پس از گذشت دو ماه به عنوان خوراک مستقیم طیور و گاو استفاده کرد.
چگینی خاطرنشان کرد: این ظروف دردنیا بی نظیر هستند زیرا تمامی مواد اولیه آن به طبیعت باز میگردد وآنها به بافت خاک ضربه نمیزنند.
به گفته وی نصف شدن انرژی مصرف شده در خط تولید، مقاومت دربرابر درجه حرارتهای مختلف، قیمت مناسب و مضر نبودن برای بدن و محیط زیست از جمله مزایای ظروف یک بار مصرف برپایه کاه است.