به گزارش ایسنا، بسیاری از متخصصان تغذیه خوردن ماهی و غذاهای دریایی را به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل و سالم توصیه میکنند.
محققان از نظام بهداشتی دانشگاه میشیگان فهرستی از منافع بالقوه غذاهای دریایی را ارائه میدهند:
- منبع خوب پروتئین است که علاوه بر آن که دارای چربیهای اشباع شده کم و سرشار از آهن است.
- منبع خوبی از گروه ویتامینهای B نظیر ویتامین B-12 است.
- مصرف اغلب انواع غذاهای دریایی باعث رشد سالم جنین در دوران بارداری و رشد کودکان میشود.
- منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است.