اظهارنظر کننده
|
جزئیات اظهارات
|
علی خطیبی شریفیه عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی (منبع : باشگاه خبرنگاران جوان)
|
- جبهه پایداری تا کنون زمانی را برای ورود به انتخابات تعیین نکرده است و تشکیل ستادهای انتخاباتی جبهه، ناظر به انتخابات نیست بلکه جوانان بسیاری در استانها به همکاری با جبهه علاقمند هستند و تشکیل ستادهای استانی نیز در راستای سامان دادن فعالیتهای این افراد صورت گرفته است.
|
مرتضی تمدن استاندار تهران (منبع : باشگاه خبرنگاران جوان)
|
- شایعاتی که در خصوص تغییر فرمانداران به صورت هدفمند درباره برگزاری انتخابات جمهوری سال آینده گفته شده است، صحت ندارد. تغییر فرمانداران در استان تهران هیج ربطی به انتخابات یازدهم ریاست جمهوری که در خرداد ماه برگزار خواهد شد، ندارد.
|
دخیل عباس زارعزاده عضو کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس شورای اسلامی (منبع : مهر)
|
- رایزنیهای رئیس مجلس شورای اسلامی با شورای نگهبان در خصوص اصلاح قانون انتخابات تا کنون به نتیجه نرسیده است. شورای نگهبان تعیین مصداق رجل سیاسی و مذهبی را حق خود میداند و معتقد است مجلس نمیتواند شرایطی برای این مصداق تعیین کند.
|
احمد نجابت عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی (منبع : مهر)
|
- جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نزدیک به شش ماه است که فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کرده است.
- ان شاالله تا پایان بهمن یا در اسفند ماه، اصولگرایان به وحدت میرسند و کاندیدای خود را معرفی میکنند.
- بحثی که تحت عنوان جریان دو قطبی اصلاحات و اصولگرایی مطرح میشود بخاطر این است که اصلاحطلبان میخواهند به نوعی دوران هشت ساله احمدینژاد را بر سر اصولگرایان خراب کنند.
- بحث «کابینه وحدت ملی» بسیار خطرناک است زیرا بحث آشتی ملی و یا وحدت ملی برای کشورهایی است که به بحران رسیده باشند.
- کاندیداهای شاخص اصلاحطلبان محمدعلی نجفی، محمدرضا عارف و محسن مهرعلیزاده هستند. البته تحلیلشان حاکی از آن است که بر روی گزینه عارف به اجماع نمیرسند؛ در حقیقت تمرکز آنها بر روی مهرهای معتدل که به نظام دلبستگی داشته باشد، خواهد بود.
|
کامران باقری لنکرانی سخنگوی جبهه پایداری (منبع : فارس)
|
- جبهه پایداری ورود زودهنگام به تبلیغات انتخاباتی را درست نمیداند.
- در حال حاضر شایعات درباره کاندیداها زیاد است و حدود 40 نفر برای انتخابات پیش رو مطرح هستند.
- خط قرمز ما در ارتباط با گروههای اصولگرا این است که به هیچ وجه و در هیچ صحنهای کاندیدای مشترک با آنچه که به عنوان گروه انحرافی مطرح شده و ما آنها را حاشیهسازان دولت میدانیم، نخواهیم داشت. تفکرات گروه انحرافی را دارای انحرافات عمیقی میدانیم که وقتی با در اختیار داشتن قدرت همراه شود به نوعی بر آینده انقلاب اسلامی تأثیرات ناگواری میگذارد و منویات استکباری را با ادبیات دیگری دنبال میکند.
|
درتالله علیخانی مشاور پارلمانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام (منبع : فارس)
|
- اصلاحطلبان در حال بررسی شرایط کشور برای حضور در انتخابات هستند.
- لیدر جریان اصلاحطلب خاتمی است و 80 درصد اردوگاه اصلاحطلبان وی را به عنوان رئیس اصلاحات قبول دارند.
- منظور آقای هاشمی از طرح دولت وحدت ملی، وحدت دلسوزان نظام، انقلاب، امام و رهبری است تا کشور بهتر اداره شود.
|
جتالاسلام علی فلاحیان وزیر اسبق اطلاعات (منبع : ایسنا)
|
- گروههای سیاسی باید مطالبات مردم و نیازهای کشور و اهداف توسعهای را بشناسند و بر اساس آن راهکار تدوین و در نهایت به موقع نامزد یا نامزدهای خود را معرفی کنند.
- آیتالله هاشمی رفسنجانی میگویند من نمیآیم و به هر ترتیب فضا برای ورود ایشان به عرصه کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری فراهم نیست.
- مردم به دنبال این خواهند بود که ببینند کدام یک از نامزدهای ریاست جمهوری راه حل روشنی برای حل مشکلات اقتصادی دارند.
- نارضایتیهای سیاسی باعث شده است که عدهای که ناراضی هستند به گوشهای رانده شوند و حالا میخواهند یا از طریق انتخابات شوراها یا از طریق انتخابات ریاستجمهوری در عرصه حضور پیدا کنند.
|
جفقلی حبیبی رئیس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات (منبع : همشهری آنلاین)
|
- همه اصلاحطلبان در مصاحبهها بر اجماع اصلاحطلبان تأکید دارند یعنی علاقه خوبی برای یکپارچگی بوجود آمده است.
- درباره طرح مناسک، خود آقای کواکبیان دارد زحمت میکشد و مربوط به حزب مردمسالاری است. اگر هر کسی میخواهد خودش هر کاری کند، خوب بکند. ولی وقتی میخواهد عضو مجموعه باشد باید در مجموعه اقداماتی که جمع انجام میدهد، مشارکت کند. البته افراد حق دارند هر کاری دلشان میخواهد بکنند. آنچه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات میخواهد این است که هر کاری به عنوان کار جمعی باشد. حال اگر کسی تنها خواست کاری انجام دهد، به هر حال بعداً دربارهاش تصمیمگیری میشود.
|
حسن بیادی دبیرکل جمعیت آبادگران (منبع : همشهری آنلاین)
|
- همزمان بودن انتخابات شورای شهر با انتخابات ریاستجمهوری، معضلات زیادی به بار خواهد آورد. چراکه انتخابات شوراها یک انتخابات صرفاً اجتماعی فرهنگی و به صورت محلی است اما انتخابات ریاست جمهوری صرفاً سیاسی و ملی است لذا ادغام این دو انتخابات با توجه به اینکه مسائل سیاسی میتواند در زمینه انتخابات شوراها دخیل شود، گرفتاریهای اجرایی و ماهوی در انتخابات شوراها ایجاد خواهد کرد.
- خانواده شوراها در کل کشور یک خانواده عظیم 150 هزار نفری است و برگزاری انتخابات شوراها نیازمند یک میلیون و 500 هزار کاندیدا است. با این حساب، در صورتی که در ستاد هر کاندیدای انتخابات شورای شهر، 10 نفر هم کار کند؛ بنابراین در انتخابات شوراهای اسلامی، یک خانواده 15 میلیونی درگیر کار خواهند بود. لذا تداخل دو انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری میتواند برای یکدیگر مشکلاتی به بار آورد.
- برنامه این است که فعالیت انتخاباتی شوراها را زودتر شروع کنیم و لیستهایمان را زودتر ببندیم تا مسائل سیاسی انتخابات ریاست جمهوری نتواند بر انتخابات شوراها تأثیرگذار باشد.
- حتما انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، سه قطبی خواهد شد. اصلاحطلبان حتماً خواهند آمد؛ حتی اگر با یک کاندیدای مقبول گرچه رأی هم نیاورند، وارد صحنه رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری میشوند. البته حضور اصلاحطلبان در انتخابات شوراها پر رنگتر خواهد بود. یک جناح هم جناح دولتی با تفکر دولتی خواهد بود و جناح دیگر نیز اصولگرایان هستند.
- یک عده از اصولگرایان بالفعل روی صحنهاند و یک سری از آنها بالقوه پشت صحنه هستند که هنوز برای کاندیداتوری اعلام آمادگی نکردهاند. به هر ترتیب تعداد اصولگرایانی که آماده کاندیداتوری هستند زیاد است که اگر به وحدت نرسند، شانس کاندیداهای دو قطب دیگر بیشتر میشود.
|