به گزارش ایرنا، انجمن سرطان ایران، محمدرضا میر، دبیر این انجمن گفت: هدف از برپایی این همایش، ارتقای سطح علمی دانش متخصصان شاغل در بخش سرطان و ارایه آخرین روشهای درمانی و پیشرفتهای انجام شده در زمینه تشخیص و درمان بیماری سرطان است.
وی خاطرنشان کرد که سرطان سینه در دنیا و ایران رو به افزایش است و بر اساس آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در کتاب ثبت سرطان نیز ارایه شده است، سن متوسط مراجعه کنندگانی که در سال 1387 برای درمان سرطان سینه به مراکز درمانی کشورمان مراجعه کرده اند، حدود 10 سال کمتر از دیگر کشورها است.
دبیر انجمن سرطان ایران گفت: در 20 سال اخیر درمان سرطان سینه تحول بسیار یافته و از درمانهای تهاجمی که در بیشتر موارد منجر به برداشتن کامل سینه میشد به جراحیهای کوچک با حفظ عضو بیمار و افزایش طول عمر رسیده است.
میر با اشاره به اینکه معاینه بالینی از سوی پزشک معالج یکی از ارکانهای اصلی تشخیص سرطان به شمار میرود، افزود: به کمک معاینه و ابزارهای تشخیصی از قبیل سونوگرافی، ماموگرافی و ام آر آی می توان به تشخیص زودرس این بیماری رسید و برای درمان به موقع آن اقدام کرد.
وی گفت: باید مراکز مشاوره ژنتیک برای بررسی ژنهای عامل سرطان سینه در مراکز پزوهشی درمانی ایجاد شود زیرابا شناسایی افرادی که اقوام درجه یک آنان مبتلا به سرطان سینه هستند و انجام معاینات دقیق از آنان می توان در تشخیص زودرس و نجات جان بیماران گامهای مثبتی برداشت.