ایسنا نوشت: حسین محمدی اظهار کرد: قیمت هر سیخ کباب کوبیده با وزن 100 گرم 2500 تومان، جوجه 100 گرمی 6000 تومان، چنجه 200 گرمی 10 هزار تومان، یک سیخ گوجه 500 تومان و یک کیلو حلیم 5000 تومان است. این قیمتها نسبت به وزن کباب و کیفیت گوشت و مواد مصرفی است و نسبت به تغییر مواد اولیه همچون گوشت، پیاز و غیره هر 6 ماه و یکسال یکبار با تغییر قیمت مواجه میشوند.
وی خاطرنشان کرد: کبابیها قیمتهای متفاوتی دارند که این اختلاف قیمت به دلیل تفاوت در کیفیت مواد مصرفی و پخت است.
محمدی تاکید کرد: هر کبابی اگر غذاهای خود را کمتر از وزن تایید شده یا وزن تایید شده را بیش از نرخ مصوب به فروش برساند، بهطور سختگیرانه با آن برخورد میشود. برخورد اتحادیه با متخلفان به این صورت است که سه تا چهار برابر قیمت فروش کبابی آنها جریمه میشوند.
او با اشاره به اینکه قیمت مواد اولیه بسیار افزایش یافته است، بیان کرد: گوشت گوسفندی کیلویی 25 هزار تومان، گوساله کیلویی 20 هزار تومان، گوشت برزیلی کیلویی 18 هزار تومان و فیله مرغ کیلویی 10 هزار تومان است و جوجه با استخوان را با قیمت یک هزار تومان بیشتر از قیمت مرغ کامل خریداری میکنیم.
رییس اتحادیه کباب، حلیم و آشپز ادامه داد: با فعالشدن تعاونی اتحادیه، قیمتها کاهش پیدا میکند. متولی این امر وزارت صنعت، معدن و تجارت است که در حال حاضر مراحل اولیهی این کار در حال انجام است.
محمدی گفت: بازرسان شورای اصناف و وزارت بهداشت بهطور متوالی از کبابیها بازرسی کرده و نوع و کیفیت محصولات را مورد بررسی قرار میدهند. از بررسیهای اصناف میتوان به بازرسی کیفیت گوشت، مقدار گوشت و استفاده بیش از حد پیاز اشاره کرد.
او گفت: 4000 کبابی زیر نظر اتحادیه مشغول به فعالیت هستند.