این در حالی است که استان اردبیل یکی از قطبهای تولیدکننده گندم کشور است و در این راستا توانسته رتبه هفتم را از آن خود کند. به گزارش مهر مدیر غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل در پاسخ به گلایه شهروندان اردبیلی از کیفیت پایین نان در اردبیل گفت: در حال حاضر آرد نانواها از گندم وارداتی است و بهبود کیفی نان نیازمند گذشت زمان، استراحت گندم داخلی و استفاده از آن است که بهمراتب کیفیت بهتری دارد.
اما عباس کریمی در این خصوص که وقتی هرساله گندم مازاد در استان تولید میشود و سیلوها نیز فقط توان ذخیرهسازی گندم مصرفی سالانه را دارند به چه دلیل از گندم وارداتی استفاده شده و زحمت کشاورز اردبیلی در سفرههای همشهریان خود دیده نمیشود، ابراز عقیده نکرد. از سوی دیگر گندم تهیه شده پس از ورود به کارخانه آردسازی و تبدیل به آرد مراحل متعددی ازجمله سبوسگیری را طی میکند که در انجام این فرایند نهتنها در حجم آرد تولیدی تأثیرات منفی داشته بلکه تمامی ویتامینها و فیبر گندم از بین میرود. فرهاد پور فرضی افزود: این موضوع موجب میشود بیماریهای گوارشی، کمخونی و سوءهاضمه در فرد مصرفکننده تشدید شود.