یکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۱ - ۰۶:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای می‌تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد.

چای

یافته‌های این پزشکان نشان می‌دهد مصرف چهار فنجان چای در روز می‌تواند خطر سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

این پزشکان معتقدند مصرف روزانه چای می‌تواند شانس ایجاد لخته‌های خونی در مغز را به میزان 21 درصد کم کند.

این محققان با بررسی حدود 75 هزار مرد و زن در موسسه «کارولینسکا» استکهلم به این نتیجه رسیدند.

به گزارش دیلی میل، آمارهای انجام شده در انگلیس نشان می‌دهد سالانه تعداد زیادی از مردم این کشور بر اثر ابتلا به سکته مغزی جان خود را از دست می‌دهند.

 

کد خبر 197591
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز