به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه استرالیای غربی به گروهی از داوطلبان که فشار خون طبیعی و بالا داشتند، چای سیاه دادند.
این افراد از طریق نوشیدن چای 429 میلی گرم پلی فنول شیمیایی گیاهی که معادل هشت و نیم فنجان چای در روز است، دریافت کردند. به گروه دیگری از این داوطلبان نیز یک دارونما با طعم چای داده شد.
به نوشته روزنامه تلگراف، پس از 6 ماه فشار خون گروهی که چای نوشیده بودند، دو تا سه mmHg کاهش پیدا کرد.
پزشکان از این آزمایش نتیجه گرفتند نوشیدن چای سیاه میتواند فشار خون بالا را تا 10 درصد و خطر بیماری قلبی را بین 7 تا 10 درصد پایین بیاورد.
دکتر جوناتان هوگسان که نتایج مطالعات اخیر را در مجله آرشیو طب داخلی منتشر کرده تاکید کرد مصرف دائمی چای سیاه هم در افرادی که فشار خون عادی دارند و هم در بیماران مبتلا به فشار خون بالا موجب کاهش فشار خون میشود.