به گزارش ایسنا، این کارشناسان در مقاله جدیدی که در مجله انجمن قلب آمریکا موسوم به «گردش خون» منتشر شده یادآور شدند: مصرف سه نوبت یا بیشتر در هفته از این میوهها خطر بروز حمله قلبی را تا یک سوم در زنان کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، توتفرنگی و تمشک آبی حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات طبیعی موسوم به فلاوونوئیدها هستند که در انگور و توت سیاه نیز یافت میشوند. گروه خاصی از این فلاوونوئیدها که آنتوسیانین نام دارند میتوانند به باز شدن عروق و سرخرگها کمک کنند و مزایای قابل توجهی برای قلب و عروق دارند.
دکتر اریک ریم کارشناس ارشد و استادیار دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در این باره اظهار داشت: توتفرنگی و تمشک آبی از مواد خوراکی هستند که زنان میتوانند آنها را به راحتی به رژیم غذایی هفتگی خود بیافزایند و از مزایای فوقالعاده آن بهره مند شوند. با این تغییر ساده در رژیم غذایی میتوان در جهت تلاش برای پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی در زنان گام مهمی برداشت.