آیتالله سیدجمالالدین دینپرور، رئیس بنیاد نهجالبلاغه در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، با اشاره به عنصر مهم تبلیغات در وقف نسخ خطی قرآن، گفت: باید در زمینه وقف نسخ خطی قرآن تبلیغات صورت بگیرد، تنها راه چاره برای آن در این زمان همین است؛ چراکه هم ابزارهای تبلیغاتی زیاد شده است و هم با استفاده از آن مردم خودشان انتخاب کردهاند.
وی با ذکر برخی از مراکزی که نسخ خطی قرآن را برای نگهداری بهتر خریداری میکنند، عنوان کرد: کتابخانه ملی و کتابخانه مجلس دو مرکز شاخص هستند که این آثار ارزشمند را میخرند، اما طبیعی است که در این میان افراد سودجویی هم وجود دارند که به خرید و دلالی این گونه آثار میپردازند و آن را میخرند و معمولاً به خارج از کشور انتقال میدهند.
آیتالله دینپرور در همین زمینه افزود: این وظیفه نهادهای مربوطه است که مراقبت لازم را از این گونه آثار که به نوعی میراث ملی به شمار میآیند به عمل بیاورند، همان طور که در کتابخانهها و مراکز مراقبت میکنند باید آنها را مراقبت کنند.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه با رد بیاعتمادی مردم نسبت به مراکز نگهدارنده نسخ خطی قرآن کریم، اظهار کرد: من این مسئله را رد میکنم؛ چرا که مراکز نگهدارنده نسخ خطی دارای اعتبار چندین ساله هستند و نشانه اعتماد مردم نیز نسخی است که از قدیمالایام در این کتابخانهها مورد مراقبت قرار گرفته است.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه عنوان کرد: بهترین مکان برای نگهداری این گونه نسخ نیز همین مراکز است؛ چرا که اگر در خانه نگهداری شود، افراد فوت میکنند و فرزندانشان نیز در جریان اهمیت آن نیستند و آن را از دست میدهند.
وی در پایان گفت: قانع کردن مردم برای وقف قرآن تنها از راه تبلیغ میسر است و مردم را باید به این نتیجه برساند که این کار هم به مصلحت کشور است و هم به عنوان میراث خانوادگی، ماندگاری بیشتری دارد.