شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه در اروپا می‌گویند مصرف گوشت‌های فرآوری شده با افزایش خطر مرگ در میان جوانان ارتباط مستقیم دارد.

burger

این متخصصان با بیان اینکه محصولات گوشتی فرآوری شده همچون سوسیس و همبرگر با افزایش خطر مرگ زودرس در افراد ارتباط دارد، اظهار داشتند: در این مطالعه 500 داوطلب از 10 کشور اروپایی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند.

نتایج این آزمایشات نشان داد: مصرف گوشت‌های فرآوری شده احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را در افراد مصرف‌ کننده افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، این متخصصان همچنین دریافتند: مصرف بیش از اندازه گوشت‌های فرآوری شده 72 درصد خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و 11 درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را تشدید می‌کند.

 

کد خبر 204577

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز