یک شهروند سورنتویی به خبرنگار صدا و سیما در ایتالیا گفت: لیمو میوه زندگی است و همیشه بخش ثابتی از غذای روزانه ما را تشکیل میدهد.
بسیاری از مردم این شهر ساحلی که در جنوب ایتالیا است، لیمو ترش را نه فقط به عنوان چاشنی غذا بلکه به عنوان یک میوه در طول روز میخورند.
یک باغدار در این باره گفت: تولید لیمو ترش ما در این منطقه حدود 300 تن در سال است که البته این رقم، درختان لیمویی را که در باغهای کوچک خصوصی و منازل وجود دارد شامل نمیشود.
«جوزپه کوئومو»، شهردار شهر سورنتو نیز در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما با تاکید بر این که لیمو ترش در رژیم غذایی روزانه تمام اهالی این شهر جا دارد گفت: لیمو ترش را میتوان به زندگی و سلامتی معنی کرد. ما این میوه را نوعی طلای طبیعی محسوب میکنیم، چرا که هم توجیه اقتصادی دارد و هم سرشار از ویتامین ث و غنی از خواص درمانی است که نقش مهمی در حفظ سلامتی انسان ایفا میکند.
وی افزود: در شهر ما کمتر کسی را پیدا خواهید کرد که در آشپزخانه خود لیموترش نداشته باشد و در طبخ غذاهای خود از آن استفاده نکند.
در رستورانهای این شهر کوچک ساحلی نیز بسیاری از غذاها با چاشنی لیمو ترش تازه طبخ و سرو میشوند.
در شهر سورنتو همچنین تمام شیرینی فروشیها، از لیمو ترش و عصاره این میوه به عنوان اصلیترین ماده در تهیه شیرینی و آب نبات استفاده میکنند.