به گزارش ایرنا، میرکو فانلی و ویری فوزی، از دانشگاه اوربینو موفق شدند از طریق تغییرات ژنتیکی در این گیاهان، مولکولی بسازند که باعث کاهش عمر سلولهای سرطانی و در نهایت خودکشی آنها شود.
این دو که یکی بیولوژیست و دیگری شیمیدان است موفق به تغییر ژنتیکی مولکولی بنام "مالتولو" شدند که معمولا به عنوان افزودنی غذایی استفاده میشود.
این مولکول قادر است ژن سلولهای سرطانی را تغییر دهد که موجب کاهش عمر آنها و در نهایت نوعی خودکشی سلول سرطانی شود.
محققان ایتالیایی در آزمایشهای خود در آزمایشگاه به این نتیجه رسیدند که مولکول مذکور سلولهای سرطانی را نمیکشد بلکه آنها را به خودکشی سوق میدهد.
تحقیقات مذکور میتواند در آینده کمک با ارزشی برای مقابله با سرطان و ساخت داروهای جدید باشد.