به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، عبدالوحید فیاضی در مراسم تجلیل از خادمان گردشگری استان لرستان، افزود: امسال برنامههای چشمگیری در ستاد تسهیلات سفر انجام شد که یکی از این برنامهها برگزاری جشنوارهها بود و امید و نشاط را در مردم ایران ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه امسال سفر منحصر به استانهای زیارتی نبود بلکه بسیاری از مردم به جاهایی سفر کردند که برای اولین بار بود، اظهار کرد: جاذبههای گردشگری در استانهای کمتر توسعه یافته یافت میشود و قبلاً افراد به استانهای شناخته شده میرفتند اما امسال این رویه شکسته شد و بسیاری از روستاهای هدف گردشگری مملو از مسافر نوروزی شد و روستائیان توانستند محصولات خود اعم از دامی و صنایع دستی را به فروش برسانند.
فیاضی با بیان اینکه در حال حاضر 464 روستای هدف گردشگری در کشور داریم که سهم لرستان از این تعداد 12 روستاست، بیان کرد: در کل کشور 37 هزار و 94 روستا داریم که 1777 مورد آن در لرستان است؛ روستاهای کشور زمینه مطلوبی برای جذب گردشگر داشته و هزینه بازدید و اقامت در آنها ارزان و مناسب است.
ناظر عالی ستاد مرکزی تسهیلات نوروزی کشور با اشاره به اینکه باید روستاهای هدف گردشگری در صنعت جذب گردشگر معرفی شوند، تصریح کرد: برنامهریزی شده که تعداد روستاهای هدف گردشگری را از 464 مورد به 1100 مورد برسانیم.
فیاضی اضافه کرد: بر این اساس کارگروههای گردشگری استانها تشکیل و اهتمام بر این است استانهایی که قابلیت خوبی از این نظر دارند معرفی و در این راستا 636 روستا به هیأت وزیران برای گردشگری معرفی شده که سهم لرستان از این تعداد 27 روستا خواهد بود.
وی بیان کرد: تفاهم نامهای 5 جانبه بین وزارت کشور، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، مناطق محروم و بنیاد مسکن منعقد شده که زیرساختهای لازم روستاهای هدف گردشگری را مهیا سازند.
فیاضی عنوان کرد: در این راستا 120 روستا که اولویت بیشتری برای جذب گردشگر دارند معرفی و مدیران کل امور روستایی استانداری در این خصوص پیگیرند و پیشبینی میشود تا سال 93 رشد اقامت را در مناطق طبیعی و به ویژه روستاها شاهد باشیم.