ایسنا نوشت: نتیجه تحقیقات ژاپنیها حاکی از آن است که نوعی دارو میتواند مانع از اغواشدن مردان توسط برخی زنان شود.
دانشمندان دانشگاههای وازدا و کیوشو در تحقیقاتشان تلاش کردند اثرات تغییردهنده ذهنی به دلیل استفاده از نوعی آنتیبیوتیک موسوم به minocycline را آزمایش کنند.
نتایج یک تحقیق در سال 2012 نشان داد که بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی که داروی minocycline به آنها تجویز شده بود، بهبود قابلتوجهی را در وضعیت روانیشان از خود بروز دادند.
این موضوع منجر به انجام آزمایشات بیشتر در خصوص اثرات این دارو بر مغز و بیماری ذهنی شد.
دانشمندان بر این باورند که فرایندهای التهابی در مغز ممکن است بر روند ذهنی، مزاج و تصمیمگیری اثرگذار باشند.
داروی minocycline دارای اثرات ضدالتهابی و محافظت نورونی است و میتواند به بیماران در اتخاذ تصمیمات منطقیتر کمک کند.
در این مطالعه مردان به دو گروه تقسیم شدند. به گروهی از آنها طی چهار روز، این دارو و به گروه دیگر نیز دارونما تجویز شد.
محققان هنگامی که به این مردان تصویر زنها را نشان دادند، از آنها پرسیدند که چه میزان از 8.58 پوند را به هر یک از آنها خواهند داد. همچنین گفته شد در صورتی که این پول را با آنها سهیم شوند، مقدار آن سه برابر خواهد شد.
سپس به این افراد گفته شد که این زنان حق انتخاب دارند که پول را تقسیم کنند یا این که تمامی آن را برای خودشان بردارند.
آنها از 98 شرکتکننده مرد خواستند که به هشت تصویر متعلق به زنان جذاب نگاه کنند و میزان صداقت و همچنین جذابیت آنها را تخمین بزنند.
تمامی زنانی که تصاویرشان به مردان نشان داده شد، از پیش تصمیم گرفته بودند که به مردان "خیانت کنند"؛ بنابراین شرکتکنندگان مرد با شرکای زن ناصادق طرف بودند، اما از این فریب آگاه نبودند.
نتایج نشان داد که روند اعتمادکردن مرتبط با جذابیت در مردان افزایش یافت؛ با این حال، هنگامی که به این افراد داروی minocycline تجویز شد، جذابیت هیچ تاثیری بر اعتماد کردن مردان نداشت.
این مطالعه همچنین نشان داد که جذابیت زنان هنگامی که عنصر پول معرفی شد، افزایش یافت.
داروی مزبور یک آنتیبیوتیک تتراسیکلین است که برای درمان آکنه، عفونتهایی مانند MRSA و بیماری Lyme به کار میرود و همچنین به بهبود علائم آسم کمک میکند.
آزمایشات اخیر نیز حاکی از آن است که این دارو میتواند برای کاهش علائم مرتبط با بیماریهای روانی از قبیل اسکیزوفرنی و افسردگی به کار رود.