«جاش تتریک» مدیر اجرایی شرکت «همپتون کریک فودز» در سان فرانسیسکو سازنده تخم مرغ گیاهی گفت: برای دههها، تخممرغ جایگزین انواع مختلفی از مواد غذایی شده است با این حال، شیوههای علمی بسیاری میتواند در نهایت به عرضه محصولات نوینی منجر شود که طعم خوبی داشته باشند.
به گفته وی بسیاری از مردم برای گوشت و تخممرغ جایگزینهایی البته با نتایج کاملا متفاوت یافتهاند. اما فقط هشت درصد گونههای گیاهی برای جایگزین غذایی کاوش شدهاند، از این رو باید کارهای بیشتری برای جایگزینی تخممرغ صورت گیرد.
به گزارش مهر، محققان این شرکت برای دستیابی به نتایج بهتر، در حال ساخت مصنوعی تخممرغ هستند.
تخممرغ خواص شگفت انگیزی دارد از جمله توانایی برای ترکیب غذاهای بر پایه آب و چربی. از این رو این شرکت صدها ترکیب گیاهی را برای تعیین اینکه چه قدر میتوانند خاصیت مخلوطکنندگی را داشته باشند آزمایش میکند.
دانشمندان در حال ساخت صدها میکروکیک با جایگزینهای احتمالی تخم مرغ در لوله آزمایش هستند تا بتوانند تخممرغ را در خوراکیهای پختنی جایگزین کنند.
آنها همچنین در حال بررسی محتوای پروتئینی و وزن مولکولی بسیاری از ترکیبات مختلف هستند تا اطمینان حاصل کنند که این ترکیب میتواند جایگزین خواص مغذی تخم مرغ شود.
این شرکت اکنون یک محصول تخممرغی پودری برای خوراکیهای پخته شده ساخته است. این محصول آن قدر طبیعی بود که بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت یکی از این شیرینیها را امتحان کرد و نتوانست تفاوت آنها را متوجه شود.
گام بعدی این شرکت ساخت یک تخممرغ خوب زده شده است. آنها در حال حاضر گیاهی را در آسیا شناسایی کردهاند که با گرما منعقد یا جامد میشود، فرایندی که موجب پخته شدن تخممرغ میشود.
بر اساس اعلام این شرکت تولید تخممرغ و دیگر محصولات دامی از نظر زیست محیطی هزینهبر است.
به گفته تتریک، غذایی که دام مصرف میکند بسیار بیشتر از غذایی است که برای تغذیه 2/1 میلیارد نفری که شبها گرسنه به بستر میروند تولید میکنند.
وی همچنین دامها را مسئول تولید 51 درصد گازهای گلخانهای به خاطر نفخ شکمی میداند.