به گزارش ایسنا، دکتر دیوید اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژی در آمریکا که سرپرستی این مطالعه جدید را عهدهدار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخممرغ به همان روش سیگار کشیدن باعث سفت شدن عروق یا به اصطلاح عارضه تصلب شرائین میشود.
به گزارش ساینس دیلی، دکتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشکده پزشکی و دندانپزشکی اسکولیش وسترن و نیز رئیس مرکز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سکته در انستیتو «روبارتز» با مطالعه روی بیش از 1200 بیمار دریافت که مصرف زیاد و مداوم زرده تخممرغ باعث افزایش تشکیل پلاکهای کاروتید در عروق میشود و خطر سکته مغزی و قلبی را تشدید میکند.
دکتر اسپنس تاکید کرد: افرادی که در معرض خطر بیماریهای قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخممرغ جدا پرهیز کنند.
جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.