همشهری آنلاین: دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد که حسن روحانی فردی نیست که از سیاست‌های کلی نظام عدول کند و در این زمینه نگرانی وجود ندارد.

محمدرضا باهنر شب گذشته-شنبه- در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین، انتخابات اخیر را موجب تحقق حماسه سیاسی دانست و با تبریک این مساله گفت: حماسه سیاسی که مقام معظم رهبری انتظارشان را داشتند به لطف خداوند به نظر می‌رسد محقق شد و حضور مردم در پای صندوق‌های رای بسیار خوب و چشمگیر بود.

وی افزود: در حالی که بسیاری از تحلیل‌گران داخلی و خارجی اینگونه می‌خواستند تحلیل کنند که افراد چندانی پای صندوق‌های رای نمی‌آیند و دلایل متنوعی را در این زمینه ذکر می‌کردند که از جمله آن مشکلات اقتصادی یا رد صلاحیت برخی چهره‌ها بود، ولی ما دیدیم که مردم حضور باشکوه در پای صندوق‌های رای داشتند.

اهم اظهارات باهنر به نقل از ایسنا را در ادامه بخوانید:

  • بد نیست که این انتخابات (انتخابات شوراها) نیز در یک فرصت مناسب مورد تحلیل قرار بگیرد. همزمانی این دو انتخابات در کلان قضیه به سود بود و هم‌افزایی خوبی داشت و ما شاهد جنب و جوش و حضور مردم در انتخابات شوراها بودیم. البته نمی‌خواهیم قضاوت قطعی در این مورد انجام دهیم و خوب است که در یک فرصت مناسب نقاط ضعف و منفی همزمانی این دو انتخابات مورد بررسی قرار بگیرد. در برخی از شهرها انتخابات شوراها تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفت ولی در بعضی از جاها هر دو انتخابات بیسار پرشور و پررنگ بود.
  • روحانی ظاهرا نقاط قوت تعدادی از دولت‌های گذشته را دارد و نقاط ضعف کمتری را داراست. البته این تحلیل ابتدایی است و باید منتظر بمانیم تا کارها جلو برود و شکل بگیرد.
  • من می‌خواهم چندین جمله در مورد آقای روحانی بگویم و باید تاکید کنم برخی از مباحثی که ایشان مطرح می‌کردند شعار نبود بلکه در ساختار و سبک فکری ایشان نهادینه شده است که از جمله این مسائل، فراجناحی بودن ایشان است. آقای روحانی ذاتاً فردی فراجناحی است و سعی می‌کند از تمام جناح‌ها استفاده کند. وی از تندروها و رادیکال‌ها استفاده نمی‌کند و به سمت افراد معتدل و میانه‌رو تمایل دارد.
  • روحانی آدمی است که خودش است و در واقع خودش، خود را مدیریت می‌کند و البته با افراد مختلف مشورت می‌کند به نظرات توجه دارد اما در نهایت با توجه به مشورت‌ها خود تصمیم می‌گیرد. اگر ما نگرانی داشته باشیم که آقای روحانی ممکن است تحت تاثیر برخی از افراد رادیکال از سوی هر دو جناح قرار بگیرد، واقع قضیه اینگونه نیست و نباید چنین نگرانی وجود داشته باشد.
  • ضروری است آقای روحانی معاون اجرایی قدرتمند و استراتژیکی را انتخاب کند که بتواند برخی از مشکلات را برطرف کند".من آقای روحانی را اصلاح‌طلب نمی‌دانم. البته صددرصد اصولگرا نیز نیست.
  • 8 سال کشور درگیر افراطی‌گری‌های شدید اصلاح‌طلبان بود که ما همه یادمان است و آقای هاشمی رفسنجانی نیز یادشان است که بیشترین ضربه را از اصلاح‌طلبان تندرو خوردند؛ کسانی که حرمت شکستند و مطالب و مسائلی همچون خاکستری و سرخ‌پوش را مطرح کردند. 8 سال بعد نیز ما شاهد نوع دیگری افراطی‌گریی در کشور بودیم.
  • آقای احمدی‌نژاد از همان روز اول اعلام کرد که به هیچ دسته و گروهی وابسته نیست و خود را از جریان اصولگرا نیز جدا می‌دانست. ولی افکار عمومی اینگونه قضاوت نمی‌کند که آقای احمدی‌نژاد جدا از اصولگرایان بوده و ایشان را نیز جزو این جریان می‌دانند.
  • آقای روحانی 7-8 روز قبل از برگزاری انتخابات نامه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری نوشته بودند و تکرار کرده بودند که ما همواره مطیع و همراه بوده‌ایم و اکنون نیز همراه هستیم.
  • روز شنبه در مورد رای آقای روحانی استرس زیادی داشتیم و شمارش آرا را پیگیری می‌کردیم. کمک الهی بود که رای آقای روحانی بیش از 50 درصد رسید و دیگر احتیاجی نبود که انتخابات به مرحله‌ دوم برسد و از سوی دیگر برای دنیا و مردم نیز معلوم شد که نظام جمهوری اسلامی ایران حساسیت بالایی برای آراء مردم دارند و حتی دو عدد رای نیز برایش مهم است و از آن مراقبت می‌کند.
کد خبر 220032

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز