همشهری آنلاین: نمایندگان خانه ملت مجلس با تصویب دو فوریت و یک فوریت طرح اصلاح قانون تجمیع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با آغاز به کار دولت یازدهم مخالفت کردند تا این طرح به صورت عادی در مجلس بررسی شود.

خانه ملت نوشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه ۴ تیر ماه مجلس با تصویب دو فوریت و یک فوریت طرح اصلاح قانون تجمیع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با آغاز به کار دولت یازدهم مخالفت کردند.

بر این اساس این طرح آغاز به کار شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با آغاز به کار دولت یازدهم خواهد بود که طبق قانون فعلی زمان آغاز فعالیت شوراها، یک‌ماه پس از آغاز کار دولت جدید است.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس با مخالفت خود با یک‌فوریت و دو‌فوریت طرح اصلاح قانون تجمیع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با آغاز به کار دولت یازدهم، خواستار بررسی این طرح به صورت عادی شدند و فوریتی برای بررسی این طرح ندیدند.

مهرداد بذرپاش در خصوص علت فوریت این طرح، گفت: در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برخی اعضای سابق شوراها رای آوردند و برخی نیز رای نیاور‌دند که این امکان وجود دارد انگیزه کار کردن در افرادی که رای نیاورده‌اند، کمتر شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به این دلیل که تصمیمات در شورای شهر روزمره است و باید هر روز تصمیم جدیدی گرفته شود این امکان وجود دارد به علت بی انگیزگی برخی افراد در کارها مشکل ایجاد شود و اگر خدا نکرده برخی افراد نیز به دنبال مفسده باشند، بهترین فرصت است تا زمان شروع به کار شوراهای جدید برنامه‌های خود را اجرایی کنند.

سید حسین نقوی‌حسینی در مخالف فوریت این طرح تاکید کرد: هنوز نتیجه انتخابات شوراها در برخی روستاها و شهرها تایید نشده است و هیات های نظارت در حال بررسی اعتراضات هستند.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس افزود: مجلس نباید طرحی را که در هفته‌های قبل دو فوریت آن را تصویب کرد دوباره با یک طرح دو فوریتی تغییر دهد چرا که در تاریخ ۱۹ خرداد طرح اصلاح قانون تجمیع انتخابات به تصویب مجلس رسید.

محمد قسیم عثمانی در موافقت با دو فوریت این طرح گفت: در تاریخ ۲۴ تیر کاملاً تکلیف انتخابات شوراهای شهر مشخص شده است و هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد و همچنین ساختار شوراها در بسیاری از شهرها و روستاها بعد از انتخابات اخیر تغییر کرده است و ساختار جدید حکایت از پیشرفت و رو به جلو بودن شوراها دارد.

نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی گفت: در برخی شهرها و روستاها در این فاصله اندک یعنی بعد از اعلام نتایج انتخابات تا آغاز به کار شوراهای جدید قراردادهایی در شهرداری‌ها بسته می شود که در طول شش سال گذشته بی سابقه است به همین خاطر به نظر می رسد خطری شهرداری و شوراهای شهر را تهدید می کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: حال که فرصت تغییر و تحول ایجاد شده است حیف است فرصت جدیدی به شوراهای جدید ندهیم تا فعالیت خود را زودتر آغاز کنند و البته برخی اتفاقاتی در حال رخ دادن است که از این تریبون قابل ذکر نیست.

طبق قانون فعلی دوره جدید شوراهای اسلامی شهر و روستا یک ماه پس از آغاز به کار دولت جدید، فعالیت خود را شروع می‌کند.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس با ۱۲۴ رای موافق، ۵۰ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۰۱ نماینده حاضر در جلسه، به دو فوریت طرح اصلاح قانون تجمیع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا رای ندادند و با ۱۰۰ رای موافق، ۳۷ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از ۲۰۱ نماینده حاضر در جلسه، با یک فوریت طرح مذکور نیز مخالفت کردند.

کد خبر 220349
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز