به گزارش فاکسنیوز، پرفسور دینا کتابی از دانشگاه MIT که کاشف یک روش سریع برای انجام تبدیل فوریه نیز است، این دستگاه را که Wi-Vi (ترکیب دو کلمه Wi-Fi و Vision به معنی "دید") نام گرفته طراحی کردهاست.
اسکن اتاقها از پشت دیوار همواره برای انسان یک رویا بودهاست. فنآوریهایی نظیر اسکن حرارتی و استفاده از امواج این کار را امکان پذیر میکنند اما مشکل اصلی آنها پرهزینه بودن است.
فن آوری Wi-Vi از امواج رادیویی نظیر مودمهای وای-فای خانگی و یک آنتن بسیار کوچک در اندازه آنتن موبایل استفاده میکند. این فنآوری با شناسایی بازتاب امواج وای-فای از اجسام اسکن را انجام میدهد.
استفاده از امواج برای شناسایی اجسام یک مشکل بزرگ دارد. امواج ارسالی از هر جسمی از جمله میز و صندلی و خود دیوار و حتی امواج مزاحم در محیط نیز منعکس میشوند و تشخیص جسم مورد نظر را غیر ممکن میسازد.
Wi-Vi با ارسال دو موج در هر لحظه این مشکل را حل کردهاست. این دو موج عکس یک دیگر هستند و در صورت برخورد با اجسام ثابت یکدیگر را خنثی میکنند. اما در برخورد با اجسام متحرک نظیر بدن انسان به راحتی به منبع ارسال باز میگردند و قابل شناسایی هستند.
کم هزینه بودن، ابعاد کوچک و کم انرژی بودن این فنآوری میتواند باعث شود تا در آینده شاهد استفاده از Wi-Vi در گوشیهای همراه باشیم.