به گزارش تسنیم، علی فضلی در افتتاحیه همایش فرماندهان حوزههای مقاومت بسیج دانشآموزی سراسر کشور در محل تربیت معلم شهید بهشتی اظهار کرد: امروز در عرصه علم و دانش برای جوانان، نوجوانان و نونهالان، بسیج دانشآموزی و فرهنگیان به منزله امانتداران فرزندان امت به شمار میرود.
وی افزود: دانشآموزان در جامه رزمنده در 8 سال دفاع مقدس حضور بینظیر و بیبدیل داشته و این میشود که بیش از نیم میلیون دعوت امام را برای رفتن به جبهه و خط مقدم لبیک گفتند.
فضلی با بیان اینکه 36 هزار شهید دانشآموز در دوران دفاع مقدس داشتهایم تصریح کرد: در 8 سال جنگ تحمیلی حضور پرشوری و انقلابی و عاشقانه دانشآموزان را شاهد بودیم و این در حالی بود که رغبت آنان در جنگ علیه باطل هر روز بیشتر میشد.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین راهاندازی اردوهای راهیان نور دانشآموزی را کاری مقدس و بصیرتی دانست و اذعان داشت: یکی از اتفاقات مبارک تصمیم آموزش و پرورش و همچنین بسیج مستضعفین برای راهاندازی اردوهای دانشآموزی راهیان نور بود.
وی یادآور شد: این اردو در قالب دانشآموزی از سال 89 با 350 هزار نفر به صورت آزمایشی آغاز شد و مورد استقبال جدی و بینظیر قرار گرفت.
فرمانده قرارگاه راهیان نور گفت: وزیر آموزش و پرورش وقت حاجیبابایی بارها تاکید کرده که راهیان نور برجستهترین کار فرهنگی آموزش و پرورش است.
فضلی گفت: برای سال 90 یک میلیون نفر زائر اردوهای راهیان نور پیشبینی شده بود و در سال 91 نیز با همین جمعیت استقبال جدی را داشتیم.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: مسئله راهیان نور امروز مورد هدف توطئههای دشمن قرار گرفته و آنها در تلاشند که مانع از حضور فرزندان و دانشآموزان در کربلای ایران و ضیافت شهدا شوند.
وی با تاکید بر اینکه اعتبار مورد نیز در حوزه اردوهای راهیان نور تاکنون فقط نیم درصد محقق شده تصریح کرد: امیدواریم دولت یازدهم به مسئله توسعه راهیان نور توجه ویژه داشته باشد.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین از پیشبینی حضور یک میلیون فرهنگی و دانشآموز در اردوهای راهیان نور سال 92 خبر داد و گفت: مقدمات فراهم شده و از 13 مهر سالجاری 900 هزار دانشآموز و 100 هزار فرهنگی به اردوهای راهیان نور اعزام میشوند.
به گفته فضلی در حوزه دروس آمادگی دفاعی در مدارس نیز محتوا، مدرسان و ساعات درسی به طور جدی مورد بازبینی قرار گرفتهاند.