به گزارش ایسنا، این گروه مدت 120 روز را در یک زیستگاه گنبدی ژئودزیک در آتشقشان مونالوآ زندگی کرده و بر روی زمینهای خشک گدازه با لباس فضایی حرکت میکردند.
هدف اولیه ماموریت HI-SEAS که هزینه آن توسط برنامه پژوهش انسانی ناسا، دانشگاه هاوایی و کرنل تامین شده، بررسی چگونگی زندگی و پخت غذا در محیطی شبیه مریخ بوده است.
آنگلو ورمولن، فرمانده این ماموریت اظهار کرد که برخی از غذاهای موفق در این ماموریت شامل سوپ برش روسی، طاجین مراکش، انچیلادا و سوپ چاودر دریایی بودند.
به گفته ورمولن، در حالت کلی ایده استفاده از سبزیجات خشک و منجمد به طور روزانه برای اکثر غذاها موفقیتآمیز بوده است.
امروز(سهشنبه) این گروه قرار است زیستگاه خود را ترک کرده و به همراه دستور غذاهای ایدهآل برای ماموریتهای آینده به مریخ از سفر خیالی خود به فضا به سطح زمین بازگردند.