چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۳
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: شاید بتوان گفت این گرانیتا در بین دیگر گرانیتاها از طعم بهتری برخوردار باشد.

گرانیتای تمشک

مواد لازم برای شش نفر:

آب یک عدد لیمو

تمشک: 700 گرم

شکر: 150 گرم

طرز تهیه:

• مواد لازم را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم قرار داده تا شکر آن حل شود سپس بگذارید تا 10 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و مواد درون آن را از درون یک صافی رد کرده و سپس آن را در یک ظرف کم عمق ریخته و 20- 10 دقیقه یا تا زمانی که شروع به کریستالی شدن کند درون فریزر قرار دهید.

• سپس مخلوط را درون کاسه‌ای ریخته و کریستال‌های یخ تشکیل شده را با یک چنگال هم بزنید.

• مخلوط را برای مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که تقریبا یخ بزند درون فریزر قرار دهید.

• گرانیتای آماده شده را 30 دقیقه قبل از مصرف به درون یخچال منتقل کنید.

گرانیتای تمشک

www.bbcgoodfood.com

کد خبر 227951
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز