ریحان، پاستا و گوجه فرنگی نوارهای پرچم ایتالیا، و هات داگ و نان ساندویچی پرچم آمریکا، زیتون و پنیر فتا پرچم یونان را ساختهاند، و کاری با برنج هم برای پرچمهای هند و اندونزی به کار رفتهاند.
انچه بیش از بازسازی پرچمهای نواری سادهتری جالب است، شیوههای هوشمندانهای است که این گروه برای ایجاد ستارهها و نمادهای پرچمهای پیچیدهتر به کار بردهاند. استفاده عالی از پای گوشت و برش دادن غلاف آن برای پرچم استرالیا، میوههای ستارهای برای پرچمهای چین و ویتنام، پنیر ایزی یا خردل برای ستارههای پرچم آمریکا، یک شاخه جعفری برای درخت صنوبر در مرکز پرچم لبنان. استفاده از "ساشیمی" تون برای دایره قرمز پرچم ژاپن نیز گزینه ساده و کاملی است.
اینها نمونههایی از این پرچمهای غذایی کشورهاست:
پرچم ایتالیا که با ریحان، پاستا و گوجه فرنگی ساخته شده است
پرچم استرالیا که با پای گوشت و سس درست شده است.
پرچم برزیل با برگ موز، لیمو، آناناس و میوه گل ساعتی ساخته شده است.
پرچم چین با "میوه اژدها" یا پیتایا و "میوه ستارهای" ایجاد شده است.
پرجم فرانسه با بلو چیز، پنیر بری و انگور ساخته شده است.
پرچم یونان با زیتون کالاماتا و پنیر فتا درست شده است.
پرچم هند از کاری، برنج و ویفر "پاپادوم" ساخته شده است.
پرچم اندونزی از کاری تند و برنج (سامبال) تشکیل شده است.
پرچم ژاپن از تون و برنج ساخته شده است.
پرچم لبنان از نان لواش، فتوش (سالاد لبنانی) و یک شاخه جعفری ساخته شده است.
پرچم کره جنوبی با کیمپاپ (برنج و گوشت و سبزیجات رول شده داخل جلبک) و سوس ساخته شده است.
پرچم تایلند از سس فلفل شیرین، نارگیل و خرچنگ "بلو سویمر" ساخته شده است.
پرچم آمریکا از هات داگ و کچاپ، خردل و پنیز ساخته شده است.